Toysdaily 玩具日報

查看: 11419|回復: 26

鐵拳 ---- 拳四郎!

拳4郎營養不良版~~~~:66: 不過cosplay幾得意~~~係咪要點數dl架~~~:58:
拳4郎營養不良版~~~~ 不過cosplay幾得意~~~係咪要點數dl架~~~
黑色三連敗 發表於 2-6-2010 02:21 PM

唔駛ga.... 用隻game內d錢 (不斷打就可以儲到好多), 可以買外套, 內衣, 帽, 肩甲, 褲, 鞋等等野, 然後自己慢慢砌, 就可以砌到好多唔同樣.

:
http://www.youtube.com/watch?v=c1-_jD_hQO8

例如有人整左joker
http://www.youtube.com/watch?v=om-L52-zLmE&feature=related

疑似sailor moon
http://www.youtube.com/watch?v=BnDy1RxgMhE&feature=related

呢版仲可以見到ada wong,  guile, akuma等等等等... 有d似d, 有d冇咁似.
http://www.youtube.com/watch?v=NRLywBBkwHs&feature=related
玩cosplay好掂~~~joker好似~~~:x 您有冇砌到~~~:D
:Q 你唔講 ... 我真係唔知可以 砌 到咁 wor ...
可唔可以 砌 星矢 果 d 聖衣 ??
之4隻 soul calibur 4 d 人 都cosplay 到好多唔同人...
我砌左一隻豪鬼, 同埋一隻超級撒亞人孫悟空...

仲有一隻著聯邦軍服的女兵, 但唔多似.
我砌左一隻豪鬼, 同埋一隻超級撒亞人孫悟空...

仲有一隻著聯邦軍服的女兵, 但唔多似.
getterwing2 發表於 2-6-2010 05:15 PM

勁喎~~~隻孫悟空有冇樣睇~~~:shiny:
sorry,,,, 搵唔到相...
咁睇落又好似幾吸引, 如果星期六出開旺角買番隻先:x
咁睇落又好似幾吸引, 如果星期六出開旺角買番隻先
bbf1125 發表於 2-6-2010 06:08 PM

隻game有兩個mode, 一個係1 vs 1對戰, 仲有係合作模式, 好似final fight果類, 兩個vs一堆敵人,呢個模式可以儲好多裝備, 一開始玩時, 我可以同大家玩呢個mode,儲下裝備玩裝身~~ (唔o岩睇的裝備可以賣左換錢, 買過你鍾意的衣服髮型)
隻game有兩個mode, 一個係1 vs 1對戰, 仲有係合作模式, 好似final fight果類, 兩個vs一堆敵人,呢個模 ...
getterwing2 發表於 2-6-2010 06:12 PM

我果時都係因為佢有 "合作模式" 買 d 隻 game ... 點知佢居然未得 ... 搞到我一直都冇再開隻 game :55:
隻game有兩個mode, 一個係1 vs 1對戰, 仲有係合作模式, 好似final fight果類, 兩個vs一堆敵人,呢個模 ...
getterwing2 發表於 2-6-2010 18:12

咁又真係好似幾好玩 :^
我果時都係因為佢有 "合作模式" 買 d 隻 game ... 點知佢居然未得 ... 搞到我一直都冇再開隻 game
Vince 發表於 2-6-2010 06:43 PM

而家好似得啦~~~:73:
咁又真係好似幾好玩
bbf1125 發表於 2-6-2010 06:49 PM

睇黎您有興趣喎~~~:34: