Toysdaily 玩具日報

[詢問] Robot 魂 / EMIA / Ironman 6" 支撐架一問~

請問邊度有得賣可以支撐 ROBOT 魂/ EMIA 做出飛起動作既架賣?

另外亦見有大大可以有支撐架夾倒 Ironman 6 吋, 又o係邊度入的呢?

小弟行過 IN"S 同 雞王都唔覺有~

請問邊個場幾樓分別有呢d 支撐架賣呢?
我見過YAHOO 有賣土炮架, 聲稱可以用係ROBOT 魂, 模型AR O甘... 佢有唔同接頭, 又有個夾... 睇圖唔錯, 又平... 不過我就未試過... :(

我用哩2款

哩隻夠哂緊但個夾要自己剪出嚟砌先得 1草多少少一個

魂stage 一盒3個唔夠緊但已砌好哂即買即用, 1年前九草入手, 一盒3個

MK , ssp  有售
我用哩2款

哩隻夠哂緊但個夾要自己剪出嚟砌先得 1草多少少一個

魂stage 一盒3個唔夠緊但已砌 ...
taken 發表於 30-5-2010 01:17 PM

好似第二個透明果個正d, MK 邊忽有?
依家唔見有了, 六月尾會有新版出等下

好似第二個透明果個正d, MK 邊忽有?
movie_arms 發表於 30-5-2010 02:20 PM
我覺得1草多D果個抵玩D WOR :D 邊樹買GA?
我覺得1草多D果個抵玩D WOR  邊樹買GA?
riisdi 發表於 31-5-2010 07:55 AM

果個勝在夠高~
我覺得1草多D果個抵玩D WOR  邊樹買GA?
riisdi 發表於 31-5-2010 07:55 AM

個價錢好吸引, 我都想知邊樹有得賣:35:
個價錢好吸引, 我都想知邊樹有得賣
Speeder 發表於 2-6-2010 12:38 PM

X2