Toysdaily 玩具日報

查看: 3217|回復: 13

[其他] 每日一貼之Hottoys快d推出呢個系列就好la之動漫風

好懷念啊......:handshake:
80後, 90後未必受..........:(
咪玩la!!出左你係咪真係會買先??
咪玩la!!出左你係咪真係會買先??
胡勒奇 發表於 30-5-2010 02:41 PM

佢夠胆出我夠胆買.....:handshake:
先黎華叔,再整套老夫子,
師兄你係唔係悶得咁緊要呀:72:
我念係你夠胆買,佢唔夠胆出-,-
先黎華叔,再整套老夫子,
師兄你係唔係悶得咁緊要呀
Oldcat 發表於 30-5-2010 05:22 PM

唔悶架師兄....cap將相有幾難姐........
呢類post日日都有人出架la.....你唔係針對我下馬??.......:?
我仲有好多好野想ht出架.....唔嫌棄既話入黎支持下la......:64:
唔悶架師兄....cap將相有幾難姐........
呢類post日日都有人出架la.....你唔係針對我下馬??.......
我 ...
O_biscuit 發表於 31-5-2010 01:13 AM

大大唔介意的話...
建議GROUP埋同一個POST...可以集中D....
每次更改標題就掂....
大大唔介意的話...
建議GROUP埋同一個POST...可以集中D....
每次更改標題就掂....
MAX 發表於 31-5-2010 01:28 AM

唔介意.....:64:
不過我都希望其他大大唔好係唔係都隊套戲又或者求其cap張相就放黎12"專區度吹一輪....又或者版大你可以GROUP埋佢地去同一個POST就功德無量了.....:77:
回復 9# O_biscuit

咁就要大家合作喇......:64:

其實,非必要,我盡量都唔想郁大家嘅POST...

或者之後會開一個專題POST...
比大家發表自己希望會推出嘅FIGURE....
小弟絕非針對,亦尊重言論自由,:43:
只希望師兄在題目上道明來意,
好似"乜乜……七七……之老夫子"咁:34:
令一衆FANS可以一見發財
無興趣嘅師兄可以過門不入...避免誤會,話呃POST 啦:36:
今日可以老夫子 難保你聽日貼夏蕙姨

師兄放過我們吧

善哉 ! 善哉 !
小弟絕非針對,亦尊重言論自由,
只希望師兄在題目上道明來意,
好似"乜乜……七七……之老夫子"咁:3 ...
Oldcat 發表於 31-5-2010 09:13 PM

在下都好尊重言論自由的......尢其係濫用果隻.......:35:
師兄意見我會好好琢磨琢磨的了.........謝謝指導.......:64:
今日可以老夫子 難保你聽日貼夏蕙姨

師兄放過我們吧

善哉 ! 善哉 !
kingofhero 發表於 31-5-2010 10:57 PM

師兄喜歡的話......小弟cap張夏蕙姨過師兄你珍藏都係舉手之勞姐.......:64: