Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 原罪

無聊電影問題....關於英雄本色?

回復  原罪

推上來就係想證明..你既舊post仲係道...咁啱又可以識埋首歌..mark哥中文名係咪 ...
老文 發表於 21-5-2013 01:09 PM

post係度…
但有部份變左有字無圖…:sad:
.......................................

你終於都有令我結冰o既題目啦~
HIT.gms 發表於 5-2-2007 02:25 PM

C-hing, 又係幾另類 ge, 不過, 吾好好似D亞伯係地鐵咁, 成首播完都未聽電話, 就OK ga la.

回復 16# 原罪

其實好多舊post都係咁..可能有d相真係過左期..我都會搵d舊post睇,參考吓某d玩具報告..好多舊post都會唔見晒d圖..可能真係過左期..我自己亦試過係google道del左之前load好既圖..咁個post既圖就即時睇唔到...

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=182904&highlight=
回復  原罪

其實好多舊post都係咁..可能有d相真係過左期..我都會搵d舊post睇,參考吓某d玩具 ...
老文 發表於 21-5-2013 03:37 PM

你應該就算睇唔到圖,都應該仲有條LINK係度嘛…

我個問題,係渣都無!
得返D字…
點解咁麒麟怪架?:cool:
唔係.不過近日聽過,覺得又係時候轉鈴聲.
我的鈴聲通常無咩人用的
例如:決戰前夕-鄭少秋
女 ...
原罪 發表於 5-2-2007 14:19

我都係用決戰前夕喎:!
我都係用決戰前夕喎
benbenben4213 發表於 23-5-2013 10:34 PM

:!男兒天職~~保家眷~
若問生死呢~我實難判斷~~