Toysdaily 玩具日報

查看: 21868|回復: 36

[玩具攝影] kamen rider double fang joker

唉又失手啦:56:
今次衰係fang joker同g3x手上:help:,本來都冇諗住買佢。
點知....

衰左個盒手上,笨大開始向個盒上面玩gimmick 啦:$幻彩雷射確係正:71:

有一點要提醒有意買的大大,當拎盒野上手既時侯你會發現會好似有一撻撻績向隻figure 上面,其實呢個係正常,唔係隻野d油甩,係同d 吸朔膠痴太埋d 殘留既離模劑夾左向中間0者:64:

content 白色手首有6 隻,黑色手首有5隻,fang(shoulder,arm,leg)

今次qc 都好好面相冇油出界,面相亦冇黑點,另加大車頭燈一對:$

fang memory 冇左隻眼珠好似差d

兩面,白色個面都ok 少花,不過有d 位油得唔係好夠肉

action pose:

初次使用fang而暴走的老菲

shoulder fang 是可脫的

fang maximum driver

來吧,細數你的罪行吧
呢隻好難影~~~一面爆光另一面就會好暗~~~:(
:D:D
呢隻好難影~~~一面爆光另一面就會好暗~~~
Somebody_Ex 發表於 28-5-2010 01:20 AM

如果向白色測光,要+ev:64:
fj好正:$
要快d入手!
影到隻FJ咁鬼型:angry:
呀....又出埋....要連買兩隻shf
下個月仲有ultimate kuuga .... :70:
:shiny::shiny:
vic photo very good !!
best shf +best pose :71:
見到但未入...不過大大影得好靚!咩影棚?環形燈???
Pose好有型喎!推!
:) 十卜
:71::71::71:成日覺得呢只就系W嘅最終形態.
請問呢...依隻係咪限定黎架又??
都有年幾沒有回post...但依隻真係有點心動
可惜shf好多都係限定
有冇decade既卡送ar
正,但未買到><