Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] HT SARAH 求其快影

短評:
- 頭雕, YULLI手功...仍然高水準之作...good
- 上色, 眼神冇官圖咁淩厲...但整體算ok...
我睇左兩隻..揀左隻個樣比較惡d嘅...另一隻表情就比較平和(TW有網友分享SARAH圖片,個樣都係比較平和)....
要惡d定冇咁惡..自己到時選啦....
- 右眉跟電影設定,斷眉...HT夠細心...good
- 髮色冇sample咁紅...修改返接近電影啡色...good
- 前額髮陰, 本來個版好地地....唔知做乜改短左....而家個長度連眼眉都唔到...bad
- 面,頸,手臂,手掌...均有上色(色斑), 感覺夠統一...good
- 手鎗,煙仔, 刀仔, shotgun...HT一貫水準...ok
- 太陽鏡 ...精細....good
- 步槍...錯款....bad
- 腰帶由綠色改正用返黑色... (●更正,睇真d原來都係綠色,冇改到....不過加左舊化...睇落冇咁綠...似深灰)
- 帽...size唔o岩...比較細...好難戴....戴左都唔靚......bad
:71:
在下已取,都ok喎:61:
神情相當落幕:36:
A little weak on paint apps but still a great piece. Thanks for sharing.:71:
硬係覺得佢面大頸幼, 好怪. 同埋呢個樣最好頭雕連頸好似Macus果D, E+露接口, 側面好礙眼
- 腰帶由綠色改正用返黑色... (●更正,睇真d原來都係綠色,冇改到....不過加左舊化...睇落冇咁綠...似深灰)

====================================================================

硬係覺得佢面大頸幼, 好怪. 同埋呢個樣最好頭雕連頸好似Macus果D, E+露接口, 側面好礙眼
hellobil 發表於 26-5-2010 11:17 AM

的確....頸太幼....尤其側面睇.....
常常在想,當初卡梅倫找個更靚的美女來試驗莎拉的話,現在買這款玩偶我會不會更有興趣呢……當然,電影方面,這個角色是塑造的很成功啦!