Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.10~~~英雄的誕生

十卜
inowu 發表於 19-5-2010 03:54 PM
十卜
msz006_ver.ka 發表於 19-5-2010 02:24 PM
熱血, 十卜
ZIN 發表於 19-5-2010 01:19 PM
多謝支持~~~:)
昭和..呢批新舊櫻1號..新舊2..同假rider..其實人型態唔算太差..平平地..是玩得過的..雖然都係同一個模
但 ...
老文 發表於 19-5-2010 02:29 PM
老文兄你有幾隻已經係裝著前輩~~~:handshake:今次轉咗口味唔講龍騎住~~~估唔到都有咁多知音人~~~:$ 話說果架 PX-02 我好耐之前見到好平都無買到~~~今日見到好貴但係個盒好殘~~~裡面隻一號件衫都應該已經龜裂晒架啦~~~應該唔會再買番轉頭啦~~~:(
原來只要做咗老人家都鍾意抽吓水~~~近來有人都話我聽~~~
Somebody_Ex 發表於 19-5-2010 04:06 PM

抽水方便過出 post 嘛:DD
支持支持
回復 17# Somebody_Ex

真係唔毒你都唔得...px-02淨買車唔洗過百...架車有金屬可著燈..根本就唔需要理果件爛鬼公仔...淨車如果bandai再出限定比shf...無3幾百都未必買得番..講緊既係本來係一隻"超合金"..做得好仔細..有埋避震...:$
回復  Somebody_Ex

真係唔毒你都唔得...px-02淨買車唔洗過百...架車有金屬可著燈..根本就唔需要理 ...
老文 發表於 19-5-2010 05:25 PM
:unhappy:~~~俾你講到有少少後悔添~~~話說當年如果唔係同一個系列共用GE 車~~~我通常唔會買:(
支持支持
怪物et 發表於 19-5-2010 04:56 PM
多謝支持~~~:)
抽水方便過出 post 嘛
cchong420 發表於 19-5-2010 04:34 PM
幾時有新帖出呀~~~:DD
十卜:77:
回復 21# Somebody_Ex

其實而家仲有...你可以去y記睇睇:$...唔買唔緊要..得個知字亦好
回復  Somebody_Ex

其實而家仲有...你可以去y記睇睇...唔買唔緊要..得個知字亦好
老文 發表於 19-5-2010 05:36 PM
唔該晒~~~:73:
十卜
零光 發表於 19-5-2010 05:35 PM
THX~~~:)
好正呀,some大:)
support
support
himhimhim74 發表於 19-5-2010 06:21 PM
好正呀,some大
axess51 發表於 19-5-2010 05:53 PM
THX 支持~~~估唔到你哋咁後生都啱~~~:)
十卜:71:
當年既Rider個個都係苦主一名, 俾人改做到半路就出返來, :79:
細路仔時始終鍾意Ultraman多d, 起碼可以射死光, 唔係好似rider咁, 得招rider kick....:80:
同依家D rider真係好唔同...:67:
十卜
當年既Rider個個都係苦主一名, 俾人改做到半路就出返來,
細路仔時始終鍾意Ultraman多d, 起 ...
virtualman 發表於 20-5-2010 09:41 AM
support
Borbor 發表於 20-5-2010 10:51 PM
以前要去到 Riderman 同 X 先叫做有啲武器楂吓手~~~影月有激光發射都算係突破~~~:DD
順便係度多謝各位朋友支持~~~遲啲會輪到其餘舊人物裝著架啦~~~:)