Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 神話已死(新品實物圖)

睇落去冥魚個頭盔大左d,同裙甲好似怪怪地咁~.~
隻舊阿舜就好得人驚.......條頸好長,胸甲好似大細邊咁,條腰顯到好幼...
睇埋舊星矢.....暫時兩隻舊聖衣...總係覺得好似細路仔著住大人衫既感覺.....
所以我只入限定版...
冥雙魚必入,原本舊星矢有興趣,但見到舊瞬真係要諗諗,因一入必入齊5個。

神話好難有驚喜,宜家只等待女性角色。
:43:我覺得, 質素的確係下降左, 不過又唔算係已死...好似對上隻英仙都做得唔錯丫...
其實我覺得隻冥雙魚係超水準之作~我好耐冇訂過神話~呢隻我竟然訂左....:o
出到好很爛了,夠了。。。。 笨大 用用腦用用創意吧。。。。 日本人不是很有創意的嗎。。。
我都覺雙魚OK 喎, 如果好似CANCER 咁就正
冰河俾想像中差D.. 呀'信' 就.. AI... GIVE UP OLD BRONZE...
舊青銅阿瞬都OK喎,但未必會入齊5個.
瞬整得咁怪既..
其他都係麻麻地,,好彩放棄了:38:
仙女比較吾得

但冰河ok呀.
又要嫌唔靚
靚又要嫌貴
又平又靚又嫌悶

超難服侍d姐~~~~
幾好wo...無咩大問題..係個價會貴d姐...可能出得太多..已無咩驚喜
老文 發表於 19-5-2010 09:43 AM

你咁講我又好同意...
出到而家有新品出都唔會再 Care... 當佢隱形 :55:

反正標價又貴左咁多 , 早買一定貴 , 遲買佢價又唔會再昇 ( 因為原價已經企得好硬 )
遲買一樣係貴...
到時想買先算啦 :34:
死士照入!!:80:
舊青銅都會乖乖科水
所以我只入限定版...
mushroom 發表於 19-5-2010 08:42 PM

我都係... 限定版會隨年月升值, 如果真係鍾意, 最好第一時間買... 反而其他大貨就慢慢入都唔遲, 隨時有平貸執~~

其實阿瞬對鎖鏈好似如大家所願, 改番做錐體+球體