Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 還是有劍好一點~REVO. GETTER GO~

:73: thanks for report!
nice!! thanks for the report!! :71:
sample時既report,其實大隻返,但可惜呢隻唔太喜歡所以冇入
隻Getter Dragon細到睇見都眼冤
SARU 發表於 18-5-2010 04:05 PM
最諷刺係,
GETTER DRAGON原作身高50米
GETTER號係25米
but too plastic feel...
Thanks for detail report ! :77:
不过怎样,能够集齐三一部队都系令人感动啊!
很詳細的報告

等趺價再入, 見有好多貨
5月底太多野出
逆天原罪 發表於 18-5-2010 12:42 PM

X 2.
型pose令相好報告:71:
逆天原罪,eric:
6月都好野出呀,SHF有三款,SIC有一款...銀包硬化中...

Somebody_Ex,歪勾,ed1978hk,BlackAce,ZIN:
THX!

紅魚兄:
關節太鬆又真係幾影響玩時候的感覺,如果唔係個別問題就真係唔係太好了.

常兄:
真係幾好玩的一款,最少武器多多.
不過鬆呢個問題好煩人...

連敗兄,fatcheong:
開口罵人感覺上惡D麻,哈哈.

Douglas.M.Saint:
QC係差,但以系列標準來說又真係未算"好差"之列.隻巨靈神就差得多了.

Borbor:
都是一般REVOTECH大少,5吋左右.

roystoy:
可能是玩具之神的保佑,呢一隻隨手攞起的,回到家要搣牛油紙的,又唔算太大問題.

八口八口:
武器真係好吸引的.

手榴蛋包飯:
我情願緊一點,最多加D爽身粉就可以了.
今次的關節在設計上我覺得算是好扭的.

紫月葵:
係三一大能之前,任何用正常能量的機體都係無能為早力的.

GARY兄:
呢隻真係有D鬆,如果唔執執玩起來係會有D甩甩散散的.

SARU,SHOCKER:
GETTER G又真係的,配件都唔多,好心就出大隻D啦.

gazza1211:
呵呵,咁佢真係膠來的麻.

formanlin:
確實係!!
So nice report.
我都同意多把劍真是正好多~~~~
逆天原罪,eric:
6月都好野出呀,SHF有三款,SIC有一款...銀包硬化中...

Somebody_Ex,歪勾,ed1978hk,Black ...
warxv 發表於 19-5-2010 02:40 PM
記得真三一漫畫及三一號漫畫裡面,講到三一射線好變態,根本係必勝既==
我唔系好記得二號同三號機系點嘅樣喇.唔知山口會唔會出埋呢?
山吹老師 發表於 20-5-2010 06:51 PM

2號..好似係女性形態的說....:35:
山吹老師 發表於 20-5-2010 06:51 PM

轉貼
右上角係GETTER翔,最下面係GETTER凱