Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[新品消息] 高達迷一定要用的 電話 !!!!

有冇繁體版出= =
我想買
我嗰部原封無用過,淨係玩個頭(幫佢加燈)
不過間間有賣哩部嘢嘅店都話可以幫你改機(俾 ...
Tasuku 發表於 18-5-2010 08:40 PM

就我所知,其實大部份都係吹水,根本唔知改唔改到,佢係睇死你唔改,先至話得,開個超價,因為我問過,好大機會係成個玉換咗部同model嘅3G版或者GSM版,但咁樣裡面所有feaure都會冇哂...咁就冇意思...
根據我長年用日係手機既經驗,softbank係麻煩d,但係一樣"改到",打電話、影相無問題,只係時間的問題
就我所知,其實大部份都係吹水,根本唔知改唔改到,佢係睇死你唔改,先至話得,開個超價,因為我問過, ...
siegheil 發表於 18-5-2010 09:38 PM

當年有人賣紅彗星頭手機,幫你改埋機致出貨,我親眼見過部手機係work嘅,當然有返晒所有功能~
改機技術上係存在,但係邊間店先信得過致係問題所在!
太太太貴了!
要 97,920円 !
當年有人賣紅彗星頭手機,幫你改埋機致出貨,我親眼見過部手機係work嘅,當然有返晒所有功能~
改機 ...
Tasuku 發表於 19-5-2010 04:35 AM

大大有冇機會深入啲search你個HDD(人腦),睇吓記唔記得喺邊度可以搵到勁人幫手?呢個Project我想搞好耐...謝!
頭像被屏蔽
外表設計幾好!
太太太貴了!
要 97,920円 !
clement3 發表於 19-5-2010 09:09 AM

嘩 成8張牛