Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 財散人安落?... 三、四月的Figma報告...

因為小弟讀書時都好迷心跳,而家正努力搜集當時無能力買的產品
我都想詩織出figma,之前konami出 ...
bananaman 發表於 18-5-2010 02:03 PM

小櫻由土星版開始玩... 有買過心跳2但頂唔順... 始終覺得第一集簡單易玩就最好...

Tokime 嘅嘢當年小櫻都儲唔晒... 但記得喱度有某位會員好齊...

心跳(1)啲歌同OST... 小櫻勉強可以叫齊... 想聽就出聲搵小櫻「借」...

心跳版權响Konami手... Konami未身有「武裝神姬」(mms)... 某程度同Figma係同類產品... Max Factory要攞到Tokime嘅版權唔易囉...

小櫻上
小櫻由土星版開始玩... 有買過心跳2但頂唔順... 始終覺得第一集簡單易玩就最好...

Tokime 嘅嘢當年小櫻都儲唔晒... 但記得喱度有某位會員好齊...

心跳(1)啲歌同OST... 小櫻勉強可以叫齊... 想聽就出聲搵小櫻「借」...

心跳版權响Konami手... Konami未身有「武裝神姬」(mms)... 某程度同Figma係同類產品... Max Factory要攞到Tokime嘅版權唔易囉...

小櫻 發表於 18-5-2010 02:11 PM

最近心跳15周年時唔乘機出, 相信短期內都唔會出心跳的action figure

當年心跳熱潮過後, 就畀NEC的sentimental graffiti宣傳攻勢吸引左, GAME未出就大量周邊產品, 不過隻GAME用左年多先出到, 出時已經冇晒興趣玩了.
最近心跳15周年時唔乘機出, 相信短期內都唔會出心跳的action figure

當年心跳熱潮過後, 就畀NEC的se ...
redfish 發表於 18-5-2010 02:22 PM

sentimental graffiti?...

查實小櫻都有...

(留意Mio頭頂)

當年小櫻貪過癮買咗... 但當年啲日文唔曉玩唔掂就放抵咗...

喱個系列小櫻就得隻Game...

呵呵呵...

小櫻上
sentimental graffiti?...

查實小櫻都有...

(留意Mio頭頂)

當年小櫻貪過癮買咗... ...
小櫻 發表於 18-5-2010 02:32 PM

就係見到大大都有買才提呢.

Tokime 嘅& ...
小櫻 發表於 18-5-2010 14:11

同意,小弟都係由土星版開始接觸,因為冇ps1所以冇接觸過2,但玩罷3及4,都係1最好玩。
1仲有3套外傳故事,最近先收返齊,故事不錯,有趣的是staff list 竟見到小島production:50:
歌曲小弟只有song collection1及2,見到大大相中有先認得