Toysdaily 玩具日報

查看: 6728|回復: 26

[其他] 一 旦 量 產, 肯 定 破 產 !

Navy and Army:

Air Force:

Marines:

唔好話出12",就算出6",海陸空三軍要量產都死得!:70:

不過,我真係好期待咁死法.....
如果真係出~~我一隻都唔會買~~:p
如果出12', 4揀1, 較愛陸軍啡色有炮果隻:34:
量產~~~~~做個場景出黎~~~~~~~~~~~~型爆:71:
如果真係出~~我一隻都唔會買~~
chiman0123 發表於 14-5-2010 09:50 AM

X 2
如果真係出12"...有冇人會買每款8隻再加鍋物仙砌呢一幕咁癲呢...........?:69:
如果真係出12"...有冇人會買每款8隻再加鍋物仙砌呢一幕咁癲呢...........?
MAX 發表於 14-5-2010 03:28 PM

一款一隻用Photoshop砌已經好巴閉了
X 2
eric 發表於 14-5-2010 11:51 AM

x3 ... the design is just so so...... not interested.
如果真係出12"...有冇人會買每款8隻再加鍋物仙砌呢一幕咁癲呢...........?
MAX 發表於 14-5-2010 15:28

有錢都仲要有地方先得........不過真係好想睇下.....希望HT會砌呢幕出黎..........
x3 ... the design is just so so...... not interested.
RRAAYY 發表於 14-5-2010 03:47 PM

x4 no interest
老實講 呢堆量產真係好一般
睇完套戲對呢堆野無乜大深刻印像
個外型設計真係好普通果隻..  我就無乜興趣la ~:67:
忽然想起呢場Army robots大戰IM Mark 6+War Machine
感覺好似Macross Plus的ghost大戰 YF21+YF19
後者真係會覺得D Ghost好勁,人類唔夠打
但IM2會畀人覺得佢要落雨收柴,唔算畀到主角好大威脅
睇落個body型過war machine {:2_116:}, 980的話, 我願意入1只, 邊款都可以 {:3_137:}
量力而為地購入。:shy: