Toysdaily 玩具日報

TOMICA火柴盒車仔吹水區~有用資料@P.247.248.251

原文章由 EMS 於 2-2-2007 10:30 PM 發表

唔好開玩笑呀大大我系車仔新手炸

it doesn't matter ... 鐘意車仔就得啦! :)

好耐無update過d車仔.....
原文章由 Ripples 於 2-2-2007 22:31 發表
小小分享 ... 只是在收藏區的兩個舊posts. 近來太忙, 沒有時間update 其他新車 ...

藍盒:
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &extra=page%3D2

新車:
http://www.toysdaily.co ...

好堅
原文章由 Ripples 於 2-2-2007 22:32 發表

it doesn't matter ... 鐘意車仔就得啦! :)

:shy:
原文章由 教皇撒卡 於 2-2-2007 22:33 發表

http://i131.photobucket.com/albums/p317/patrick009_photo/ ...

教皇.........你.......你......儲咗幾耐:?
原文章由 教皇撒卡 於 2-2-2007 22:31 發表
報到!

welcome:)
原文章由 EMS 於 2-2-2007 10:34 PM 發表

好堅

唔好咁講 ... 我記得在TD舊forum見過有大大show過一個巨型cupboard, 內有數以百計的Tomica (肯是是花了多年心血的收藏)!
似乎教皇  專門儲SET裝同迪士尼多喎:shiny:
原文章由 EMS 於 2-2-2007 10:36 PM 發表

教皇.........你.......你......儲咗幾耐:?

6年幾...不過正規去儲(勁買)=.=就係近呢4年既事...不過呢排都放緊d特注出去....應該放棄特注呢條line...因為佢出得太多了....:die:
頭像被屏蔽
原文章由 交通博物館 於 2-2-2007 10:40 PM 發表
似乎教皇  專門儲SET裝同迪士尼多喎:shiny:

係呀, 巴打! 報一報到先~~~ 咁都俾你睇得出~~~~:shy:我專儲boxset同迪士尼, 通常品就揀來買, 特注就以前有買, 不過而家就無儲了.
原文章由 alvin 於 2-2-2007 10:42 PM 發表
:shy:請問各位車主~~~兵到可找到又多又齊 新 / 舊車ar ?

新就灣仔

舊就  天后:!
原文章由 alvin 於 2-2-2007 10:42 PM 發表
:shy:請問各位車主~~~兵到可找到又多又齊 新 / 舊車ar ?

灣仔太源街...天后蘋果都有.
原文章由 交通博物館 於 2-2-2007 22:43 發表

新就灣仔

舊就  天后:!

天后銅中:?
原文章由 教皇撒卡 於 2-2-2007 10:43 PM 發表

係呀, 巴打! 報一報到先~~~ 咁都俾你睇得出~~~~:shy:我專儲boxset同迪士尼, 通常品就揀來買, 特注就以前有買, 不過而家就無儲了.

E+D特注

仲多過通常品

點追得落手呀:die: