Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 地獄行(已完成,超多圖注意)

哈哈~~~~期待中吖~~
好有心...動作表達很好...
:handshake: 期待
已完成,多謝各位巴打支持!

:64:
:71: 無得頂
完全唔洗用傍白!
...點解你咁多美玩的....你幾時跌左呢個坑啦.
...點解你咁多美玩的....你幾時跌左呢個坑啦.
warxv 發表於 11-5-2010 03:28 PM

除o左幾隻ironman 6"  +  一隻綠燈俠,呢度已經係我所有美玩喇。
當然,唔計變形金剛~~~~

我唔知有冇大大同我有同感:
以前我覺得美玩又少變化又唔靚、角色又唔識,所以從冇留意。
不過,呢幾年玩合金玩老變玩拉打,開始悶。

由 Ironman 開始,又試試玩美玩,忽然覺得幾鍾意。

玩o左一排,個人覺得美玩有幾樣優點。
1. 平!相對日系,美玩普遍消費平 D。
2. 粗!唔駛錫住錫住玩,冇咁大壓力。

我個人覺得更有趣係,美玩用料膠質重、有彈性,加上美玩著重肌肉線條,玩上手有一種獨有質感。其實頗似山口北斗、超像 JoJo。不過比後兩者簡化,玩時少o左變化,多o左熱血。

我惟一問題係對美系始終所識不多。
唔怕醜講句,我都係呢兩個月先識分甚麼 DC 、 Marvel   o乍~~~~~
:71:
Wah very nice, I like your figures!!
:71:正
:handshake:加埋更新左果d相勁正......好似睇緊電影咁, 請樓主繼續多多分享:77:
正ar!!!!朋友你影得好good
仲以為dante會同superman打tim
有冇人知綠色機械人係乜作品
正ar!!!!朋友你影得好good
仲以為dante會同superman打tim
有冇人知綠色機械人係乜作品
alucard 發表於 13-5-2010 12:10 AM

Dante 靚就好靚,不過活動能力唔高,好難玩「打」喇。
擺下款、「賴有o野」就得~~~:DD

綠色機械人 Mecha Hulk 係變形俠醫入面角色,
詳情我唔太清楚,建議大大你去「專題討論區」,
搵TD的「美玩達人」幫幫手。

講玩具,我個人非常鍾意 Mecha Hulk:大隻重手、刻劃細緻、多機關。
活動能力更係超班:夠多------好似話有四十幾個關節;
夠大-----肩膊大關節更係我玩玩具覺得「最熱血關節」!

故事所出現的玩具中, Hecha Hulk 是我第二喜歡的東東!
非常之有心機, 值得一讚! :71:
有晒故事結構,轉接位好流暢有心思~~~~~好睇!!:)