Toysdaily 玩具日報

查看: 4758|回復: 15

[分享討論] HT重出IRONMAN MARK 2 既可能性

其實第二集裡面,mark 2都有一定戲份,我覺得和mark 5出場時間長度差不多。
好希望HT可以重出mark 2,不過隻銀色最好執執佢。

我唔介意硬食隻黑人頭雕。
Dream on.....:ar:
其實第二集裡面,mark 2都有一定戲份,我覺得和mark 5出場時間長度差不多。
好希望HT可以重出mark 2,不過 ...
twinsenckw 發表於 10-5-2010 12:26 PM

I want that too!
0%    重出
如果是改良版 mk-2, 即好似bd版咁 detail, 而唔係同之前ironman 1一樣, 有新rohde頭雕我都有興趣~
如果出的話.....動漫節限定...都Okie la..
我覺得重出機會好微~~
ht大把野出~~
如果隻隻都重出, 之前既出品就無意思啦
不過睇完mark4 d 圖, 覺得mk2 真係太多不足之處啦....

不如出下其他電影好過!
要好似套戲咁反光, 我諗要電鍍
但係價錢可能要個double, 仲要電鍍易整甩...
老規矩, 把mk3 bd轉下色, 米得law, 但有幾多人會買呢 ? {:2_111:}
回復 10# aol

電鍍都唔得,要真係用金屬做才有那個效果!
要好似套戲咁反光, 我諗要電鍍
但係價錢可能要個double, 仲要電鍍易整甩...
aol 發表於 10-5-2010 05:19 PM
x 2
強烈要求出mark II
之前隻色太不相似了!!
我同意及希望HT出IM2入面的MARK II...
這不是重出,是新的,是黑人頭+少少戰損,是IM2版...哈哈

HT應該早就預定了這一隻....
除了顏色唔夠金屬感,之前的MK II鍋釘也都是太過大了....