Toysdaily 玩具日報

查看: 5084|回復: 13

[個人收藏] Naruto 狐忍 Mini Big Head

新出 Naruto 狐忍 Mini Big Head
My Toy.09052010.1.jpg

My Toy.09052010.2.jpg

:36: 只隨影幾個角色

鹿驚
My Toy.09052010.4.jpg

My Toy.09052010.3.jpg

鼬太知
My Toy.09052010.5.jpg

輪迴眼佩恩
My Toy.09052010.6.jpg

鳴人,神態一般,略為失色
My Toy.09052010.12.jpg

:67: 套野係為以下兩位人兄而買,加埋貴過晒其他角色:80:

:$ 最喜愛嘅自來也,主觀地希望佢仍然未死
My Toy.09052010.8.jpg

4代
My Toy.09052010.10.jpg

My Toy.09052010.11.jpg

師徒與父子
My Toy.09052010.16.jpg

另一對師徒,令人唏噓
My Toy.09052010.15.jpg

整體黎講幾大隻,大部分角色都神似,上色中上。狐忍嘅產品一向唔算太多,喜愛狐忍嘅大大可以考慮下:77:
Good collection and thx sharing! :71:
之前出果2套靚D,
呢套D面型設計同上色唔太掂:78:
鳴門有D呆呆地....:ice:
想問下大大隻sp係乜呢 ???
新出 Naruto 狐忍 Mini Big Head

只隨影幾個角色

鹿驚

鼬太知

輪迴眼佩恩
...
Borbor 發表於 9-5-2010 12:32 PM

大大入左1 set $$? 可唔可以pm 我 thx

回復 5# 威哥仔

4代火影
回復 6# louisgw

已pm
呢套....又一搶錢之作....
我係自來也粉絲, 但覺得要為一隻咁入一套....制唔過~
唔錯唔錯=D
:71:
我反而對曉成員有興趣 唔知第時會唔會出埋其他隊員
嗚門個樣想點呀=.=
有冇大大知邊度仲有佩恩買~
我只想要呢隻= =