Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] War Machine 打孖上

Rhodes上校換咗人演, 無計...
上集果一位加價, 焗住換人拍
回復 13# douglaschan

哦~~仲以為係講大炮TIM~都唔明,點解條鍊咁都要慳:53:
回復 5# Garycharm

AC/DC係一隊澳洲搖滾樂隊,我只係覺得開場佢由飛機跳出降落係會場果個一幕配合果首 rock & roll 音樂好正口者:73:
回復  douglaschan

哦~~仲以為係講大炮TIM~都唔明,點解條鍊咁都要慳
玩具宅人 發表於 6-5-2010 12:36 PM

唔係o咼,可能真係連支大炮都冇,
請問有冇大大買o左?
幫我o地更正更正!
睇完 Gary大 的 post 中左小小毒:63:,估唔到3.75"都有咁好既野:73:,不過我已經訂左12":63:
頭像被屏蔽
唔係o咼,可能真係連支大炮都冇,
請問有冇大大買o左?
幫我o地更正更正!
Garycharm 發表於 6-5-2010 12:42 PM

係咪我表達能力有問題呢...
普通卡紙版有: 一支大大支ge玩具射飛彈炮, 跟住一支支ge炮, 同一條彈鍊 總共3樣配件丫ma...
而有發光台版(即係HOA)有: 一支支ge炮 ONLY

加埋圖...
普通卡紙版: 藍眼: 炮有一大一小+一條彈鍊

普通卡紙版: 紅眼: 炮有一大一小+一條彈鍊

有發光台版(即係HOA): 紅眼: 得小炮一支, 乜鍊都冇

HOA版比普通版多左既印刷:
普通卡紙版有: 一支大大支ge玩具射飛彈炮, 跟住一支細支ge炮, 同一條彈鍊  ...
douglaschan 發表於 6-5-2010 01:00 PM

最正係咁細隻,手肘個黃黑相間個移印都咁清楚,勁:71:
頭像被屏蔽
:71:
背景幾好WO!! 有個野裝住件盔甲
背景都配合埋...好有心思
原本已經買了6寸.........但還是給毒到..... :no:
死啦~~俾大大你地搞一搞 又想入手tim.......
懷念我細細個見過果隻用手渣槍既果隻war machine
普通卡紙版有: 一支大大支ge玩具射飛彈炮, 跟住一支細支ge炮, 同一條彈鍊  ...
douglaschan 發表於 6-5-2010 01:00 PM

謝謝大大耐心回覆。:64:

都係o個句,孩記好抵鬧!!!
Gary 兄GE帖做得好有心機~~~仲加埋影評添~~~:71:
我睇到啲3.75"擺係公司貨架時原本都有興趣想入一兩隻玩吓~~~但見到啲質素都係放低咗~~~:(