Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 送給大家像自己開盒的SHF NEW電王報告

zin 兄....
毒性太強....
身中劇毒....
斃命...:70:
這是我第一次認真去做玩具報告,  我選左我最喜愛既第一位SHF NEW電王, 亦係小弟第一隻入SHF坑既RIDER, 我 ...
ZIN 發表於 5-5-2010 06:43 AM

呢隻復刻機會基本近乎0% (不過世事無絕對), 因為如果連"限定"都會復刻的話咁重邊會有人訂/買呀 (而且呢隻重要係Yahoo嘅Limited edition), 並唔係因為我買咗先咁講(重要超貴), 如果各位大大真心鍾意呢隻SHF新電王同埋覺得價錢自己接受的話, 一於去馬啦:71:,
Great post must support! :71:

No doubt that this SHF New-Den-O is good in look and details.  Regret that the price is rise to an unacceptable level when I knew it is a good stuff.  So............... :(

See your report instead of getting it................ :(
後追入手價,永遠是我的大敵....
nice report! support
感謝大大既report !!
天價品...只有得個"睇"字啦...
嘉美尤 發表於 5-5-2010 09:49

x 3, 無緣.....:(
give up天價新電王
再販先可能入到
:71:
新電真係愈睇愈有霸氣:71:
Great post must support!

No doubt that this SHF New-Den-O is good in look and details.  Regr ...
Douglas.M.Saint 發表於 5-5-2010 12:03 PM

咁會唔會入 SIC 個隻頂替 SHF ??
ZIN兄,gd:74:
新電王比 original 電王更靚仔...
oh my god!!!:$
支持最愛的新電~~~~~~~^ ^
十卜十卜:shiny: