Toysdaily 玩具日報

查看: 8757|回復: 18

[玩具攝影] 做左太耐CDR, 係時候上上水 ~~~ (有新野有舊野)

自從TD升 GRADE 後 , 我都好少買左野後 POST 上黎 , 因為唔係成日死網就係成日斷線 ...... 所以攪到我都無晒心情 POST 野上黎 !!! 其實呢個問題好似都仲未解決 , 起碼我家陣連表情都係用唔到 , 真係都唔知點解 ?!

之不過黎開有感情 , TD始終係我最鐘意上黎既網站之一 , 所以我都好希望TD可以熱鬧D好似以前咁 , 所以今日於是就 " 的起心肝 " POST 下野上黎同各位大大分享下 ~~~ ^0^

好 , 唔再廢話咁多 , 去片 ~~~ 唔係 , 係去相 ~~~ !!!

今個月買既野有新野有舊野 , 新既有 : 2隻唔太鐘意既古迦(紅同黑眼) , vf-25f大氣圈版 , GFFMC獨角獸+特典 , 一番獎水杯3隻+25F大氣圈飛機仔

好貴 , 都唔知點解會咁貴 ...... 本來都唔多想買架喇 , 不過都係15/16 , 到最後都係頂唔住 ...... 入左 !!!

黑眼 , 雖然係比紅眼平 ...... 少少 , 不過都係貴囉 !!!

VF-25F大氣圈版 , 本身都已經係對25F一見鐘情 , 所以有新野都拿拿聲入 ~~~ 正 !!!

仲加送可愛既蘭卡海報一大張 ~~~

GFFMC 獨角獸 + 特典 , 個價比之前D GFFMC都係貴 , 如果唔係中左之前重高既毒都未必會入呢條 LINK !!!

一番獎水杯3隻 , 2女王1蘭卡款 , 本來只係買中間果隻架咋 , 但心諗有女王又點可以無蘭卡呢 ??? 於是就入埋蘭卡同另一隻女王杯 ~~~

一番獎既25F大氣圈 , 係唔同地方睇左3隻(旺角) , 呢隻油得最好仲要最平 , 二話不說即入 !!!

嘩 ~~~ 呢隻之前見過有大大POST , 但出去搵就搵極都搵唔到 , 琴日出去終於比我搵到 , 雖然都唔平 , 不過心頭好既野幾貴都係要入架啦 !!!

仲送埋女王地台一個 ~~~

終於等到佢再版喇 , 而且仲好平又多貨有得揀 , 超值之選 !!!

因為相機唔係我到 , 只好用住部 CHEAP 野手機影住先 , 請各位大大多多包涵 ~~~ Orz

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
呢道唔開盒係死罪泥架...等轉移la:34:...but謝大大分享
都是好東西呢~
只是個人覺得早乙女的Armor Plus品質很微妙...
回復 3# 手榴蛋包飯

師兄,品質微妙?所指是?
都是好東西呢~
只是個人覺得早乙女的Armor Plus品質很微妙...
手榴蛋包飯 發表於 29-4-2010 04:23 PM

此話何解呢 ???

可否說多DD ???
呢道唔開盒係死罪泥架...等轉移la...but謝大大分享
老文 發表於 29-4-2010 04:23 PM

It is not 死罪 but move post is a must!  :(

Anyway, support sharing!  :71:
Support:71:
吓 ...... 家陣唔開盒會被移架 !!!
全部都是好野來呀
全部正野, 快D開盒玩嗱!:D
回復 4# 跳跳虎

是咁的(=w=.), 本來造形及上色很好, 素體可動也很高, 但為了遷就造型及依照設定, 使穿上EX gear時可動大減. 膝關節90度屈曲也做不到喔? 變形做坐在駕駛艙的形態時, 玩偶會較易鬆脫.

另外, 為什麼選擇公主做這系列的第一款商品也令人摸不著頭腦.:(
威哥好強大
回復  跳跳虎

是咁的(=w=.), 本來造形及上色很好, 素體可動也很高, 但為了遷就造型及依照設定, 使穿上E ...
手榴蛋包飯 發表於 30-4-2010 11:14 AM

因為公主係主角 & 只有佢著呢套甲(其他角色真係好似無著過 !!!) , 而且仲未有時間開盒住 , 有陣時可玩性同可觀性的而且確係要2選其1的了 ~~~
全部都是好野來呀
boy54321 發表於 29-4-2010 11:04 PM

因為家中太多玩具了 , 所以家陣買親都一定係 100% 鐘意的 , 不能再亂買了 !!! = ="
Support
fatcheong 發表於 29-4-2010 04:56 PM

thx ~~~