Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 小刺蛋

NDS 的 R4 Revolution DS Card

大家唔好咁自私啦~~
個個玩 D/L, 真係有朝一日沒有人開發GAME LA...
支持正板...
無錢既話, 玩二手都好... 唔好再用黎做藉口,
我好心痛, 點解玩正板就好低B, 玩ISO就好威...
點解.....
原文章由 火味兒 於 6-2-2007 11:37 PM 發表
大家唔好咁自私啦~~
個個玩 D/L, 真係有朝一日沒有人開發GAME LA...
支持正板...
無錢既話, 玩二手都好... 唔好再用黎做藉口,
我好心痛, 點解玩正板就好低B, 玩ISO就好威...
點解.....

我之前去飲,我表哥問我 NDSL 有冇老翻玩,
我話有,跟住佢理直氣壯話:「梗係要有啦,唔係點玩呀。」... ... :cool:
我都 O 晒咀,佢仲問我點解要買 game 玩。

其實好多人根本唔會意識到呢件係一件壞既事啦,
好似虐待動物咁,好多人都唔覺得動物既生命寶貴,
我覺得只有重罰先有效,等香港人自律 ?! 冇可能啦。
雖然我都係玩正版,不過真係愈來愈灰,覺得新game愈來愈難買,就冷門既,基本上無,熱門唔係俾人炒就好快買哂,
原文章由 武田好誠 於 7-2-2007 08:02 PM 發表
雖然我都係玩正版,不過真係愈來愈灰,覺得新game愈來愈難買,就冷門既,基本上無,熱門唔係俾人炒就好快買哂,

ndsl還好點,psp上的真是...想買隻新game都難...
不是ps2上移植過去的,就是些冷門吸引力不大的,說是大作都要視作品而決定可不可跟會不會買
psp我都係為左方便訓覺前吾洗起身熄機先買,坐車都好少玩,
由上年2月到而家有10隻正版game,
玩來玩去都係winning10最襟玩
其實吾係隻隻game都o岩玩,
耐吾耐先一隻,三百零比佢啦~
原文章由 katoributa 於 2-2-2007 09:38 AM 發表

我都信你,試到個game爆為止,跟住講句:「都唔好玩既」
:)

:cool:好熟~~~我聽過