Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.4~~~不要惹我煩躁

王蛇 fans 十卜 ......

"為戰鬥而戰鬥", 佢都係我龍騎入面最鐘意o既拉打,

Somebody 兄 ...
Kenshiro 發表於 26-4-2010 12:04 PM
我已經退出咗 M 記 12" 行列~~~資源有限呀 Kenshiro 兄~~~:(
十卜~
個人覺得王蛇比龍騎更有型!
支持some大:shy:
支持some大:shy:
:shiny:支持琛哥~
十卜~
個人覺得王蛇比龍騎更有型!
手榴蛋包飯 發表於 26-4-2010 04:07 PM
龍騎亦比唔上騎士咁有性恪~~~:) 不過出招設定有型就補番不足之處:DD
我已經退出咗 M 記 12" 行列~~~資源有限呀 Kenshiro 兄~~~
Somebody_Ex 發表於 26-4-2010 12:19 PM

:75::75::75::75: SHF 王蛇有排等呀....

難得medicom肯出dark riders
裝著來說龍騎系列係幾多0野玩的!!
13隻個個不同好有個性!:73:
SHF 王蛇有排等呀....

難得medicom肯出dark riders
Kenshiro 發表於 27-4-2010 10:39 AM
為咗完成當年夢~~~宜家攞番啲裝著出黎重影~~~:handshake:你睇我啲相時~~~應該唔多唔少感受到我一路影一路超感動果種心情~~~:$~~~~心願已足~~~玩具大隻細隻我已經唔介意了~~~:)
裝著來說龍騎系列係幾多0野玩的!!
13隻個個不同好有個性!
Dick.Po 發表於 27-4-2010 10:49 AM
有各位朋友支持~~~我就有動力繼續完成整個龍騎裝著系列~~~:handshake:
合成獸帝 Genocider 真係好有霸氣:handshake:
為咗完成當年夢~~~宜家攞番啲裝著出黎重影~~~你睇我啲相時~~~應該唔多 ...
Somebody_Ex 發表於 27-4-2010 12:43 PM

係...... 唔知點解龍騎裝著我都特別有感情:35:

舊裝著我有好多都入哂盒, 反而龍騎仲全部display緊 :)
係...... 唔知點解龍騎裝著我都特別有感情

舊裝著我有好多都入哂盒, 反而龍騎仲全部display緊 : ...
Kenshiro 發表於 27-4-2010 02:50 PM

我無開到啲怪獸出黎~~~不過十九隻裝著就全部擺晒出黎~~~:)

合成獸帝 Genocider 真係好有霸氣
virtualman 發表於 27-4-2010 12:52 PM

啱啱影完見到幅相真係好感動~~~係TD 因為縮細咗無咁有迫力~~~我係個芒度睇真係好開心~~~:$
又到謝帖時間了~~~在此向各曾支持本帖的朋友致謝~~~:77:
我希望可以完成整個裝著龍騎分享系列~~~完成多年前未達之心願~~~亦可以俾各喜愛龍騎或者喜愛裝著變身玩具 GE 朋友一個回憶~~~:)

Volume 5 已經預備好啦~~~等我溫好書之後~~~相信聽日或者後日可以貼出黎~~~:$
我同你一樣,最鍾意王蛇,
不過我唔鍾意秋山~~~

some 大 o既post越o黎越精彩,期待你下隻拉打!

:blame:王蛇,我要你出 SHF !!!!