Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Garycharm

[劇場創作] Ironman 大戰

正...!無對話都知個故仔講咩...讚!
經典
佩服
好正:71:
多謝各位巴打支持!

表演者,當然希望表演有人看。
拍這些小故事和搞演出一樣,講到底,都只是希望有人看。

昨日假期,我搞這輯相搞得好開心,急不及待要找觀眾,
慶幸可以有 Blog、有 Toys Daily 這類平台和人分享,

忽然有感。
衷心多謝大家肯 Click 入來看看。
多謝各位巴打支持!

拍這些小故事和搞演出一樣,講到底,都只是希望有 ...
Garycharm 發表於 26-4-2010 07:17 PM

樓主gary大大真係好有心機:71:

令唔少人落坑:$
如果Ironman 同 Hulk打,Ironman只有遊鬥份兒,當Hulk捉到Ironman, Ironman實被拆骨。
:71: nice and funny! support!!
多謝各位巴打支持!

拍這些小故事和搞演出一樣,講到底,都只是希望有 ...
Garycharm 發表於 26-4-2010 07:17 PM

師兄客氣O勒~ 我先要多謝師兄同其他好似師兄O甘O既師兄(好似唔知講緊乜O甘:DD) 出D O甘好O既POST... 有時自己無錢買, 睇下都HAPPY :71: 仲要有D O甘有趣O既劇場 :57:
大大只用圖不用文字就能把故事講出來﹗:71:拍攝手法真高超﹗:shiny:小弟真佩服:77: