Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: borisasf

[其他] 現場直擊 — 鐵甲奇俠2換領首影戲票情況

叫Hottoys少攪噱頭, 專心做好figure好過喇!!不要浪費玩家的血汗錢!!!
零晨12點就開始排  那位仁兄真係好野啦
Artoo 發表於 25-4-2010 06:51 PM

各大大有各喜好和價值觀,願意犧牲自己寶貴的時間去換取自己所好,

大家玩玩具的應該好名白這種為求心頭好的心態 ~ :43:
對了...專心做好figure...直接回饋fans好過要人排來排去la....
各大大有各喜好和價值觀,願意犧牲自己寶貴的時間去換取自己所好,

大家玩玩具的應該好名白這種為 ...
ATOM2003 發表於 25-4-2010 07:41 PM

可能我玩得吾夠專業
真係吾係好明~~~~:x

大把fans幫HT 做埋宣傳 :58:
今晚上yahoo睇下有無人擺上去炒賣先
到低係玩玩具定係比玩具(店)玩?
又似乎好多師兄樂此不疲!?
好在呢兩隻都唔係我杯茶,善哉善哉:o
希望奇雲兄入此post睇吓同埋回應一吓感想。
又唔話限定或者送個什麼禮品,都係百幾蚊買2張飛睇好過
其實我都係見訂哂2隻, 又有free ticket 先去排, 不過我就11點幾去到, 一個鐘就走得~
件t 同其他紀念品, 講真, 麻麻..

唉, 睇個日又要人着先至有紀念品...到陣百幾人都係一樣衫...諗起都...帶番件jacket 先
又"借d二" 搵 fans 做廣告...:no: too bad
頭像被屏蔽