Toysdaily 玩具日報

查看: 23286|回復: 34

[詢問] 還有人玩Xbox 360/PC Lost Planet: Colonies嗎?

如題.
我等緊玩 LP2 ... :x
冇玩~~~:unhappy:
LP2 可以 4人 co-op 呀 ... 三連敗兄有冇興趣一齊玩?
ps 不過下個星期就有 ssf4 ... 都係打完交先合作把 ... kakaa :x
LP2 可以 4人 co-op 呀 ... 三連敗兄有冇興趣一齊玩?
ps 不過下個星期就有 ssf4 ... 都係打完交先合作把 . ...
Vince 發表於 17-4-2010 04:45 PM

GOW3都可以4p~~~哈哈~~~只不過我係射擊game白痴 :unhappy:

SSF4~~~好期待~~~好期待~~~希望我可以準時到手啦~~~到時真係要對打下~~~睇下邊個做水兵隊長~~~:DD (希望到時我老死唔好捉住我對打~~~輸到怕 :help:)
ssf4 可以開 room 對打 ... 如果你老死都打 ... 就開 room 打 ... 我念住到果日出個 post 睇下有冇 td 兄弟一齊打 ...
ps 今次可以 record 起對戰 ... 我地既 海水兵戰 可以比大家睇 ... 到時大家再討論 ... kakaa
ssf4 可以開 room 對打 ... 如果你老死都打 ... 就開 room 打 ... 我念住到果日出個 post 睇下有冇 td 兄弟 ...
Vince 發表於 17-4-2010 07:36 PM

開room~~~要點開架 :? 我諗佢都有興趣~~~haha :he:

水兵戰俾人睇~~~死~~~:Q 會唔會俾td兄弟們笑架~~~:35:
ssf4 可以開 room 對打 ... 如果你老死都打 ... 就開 room 打 ... 我念住到果日出個 post 睇下有冇 td 兄弟 ...
Vince 發表於 17-4-2010 07:36 PM

開room~~~要點開架 :? 我諗佢都有興趣~~~haha :he:

水兵戰俾人睇~~~死~~~:Q 會唔會俾td兄弟們笑架~~~:35:
雖然 LP 同 ssf4 都係 capcom 出, 不過都係去反 ssf4 個 post 到先 la ... 我地打劫左 阿洛兄 個 post la ... :35: sorry 阿洛兄
雖然 LP 同 ssf4 都係 capcom 出, 不過都係去反 ssf4 個 post 到先 la ... 我地打劫左 阿洛兄 個 post la . ...
Vince 發表於 19-4-2010 10:25 AM

Sorry ~~~ 洛兄~~~刧左您個post~~~:sad:
雖然 LP 同 ssf4 都係 capcom 出, 不過都係去反 ssf4 個 post 到先 la ... 我地打劫左 阿洛兄 個 post la . ...
Vince 發表於 19-4-2010 10:25 AM

Sorry ~~~ 洛兄~~~刧左您個post~~~
黑色三連敗 發表於 19-4-2010 12:00 PM

無所謂拉.
估到就出LP2, 無人玩LP. 不過最近買番PC LP: Colonies咪問下羅. (PC 都會出2, 但會遲D, 趁住未出, 買番1玩下. 希望2都有cross-platform)
無所謂拉.
估到就出LP2, 無人玩LP. 不過最近買番PC LP: Colonies咪問下羅. (PC 都會出2, 但會遲D,  ...
阿洛 發表於 19-4-2010 12:36 PM

希望有x-platform啦~~~到時vince兄一定陪您一齊打怪獸 :DD
我又要玩 ssf4
xbox360/ps3 Lost Planet 2 已出 !!

ps ... 不過隻 game 好似幾 雷 ...
http://www.youtube.com/watch?v=hJm4f2wjiDY
Terry兄已經玩緊~~~:x