Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.1~~~英雄的行為

:71:十卜
但點解白盒仲貴?
0din 發表於 17-4-2010 12:25 AM
呢樣我都唔明白~~~近年兩款幾乎一樣價~~~宜家有興趣收藏就梗係買 SP 啦~~~:67:
再支持....
323 發表於 16-4-2010 11:22 PM
小FANS~~~你做咩搵兩架車黎支持我呀~~~:60:
DSCN0387.JPG 小弟先用至愛紅眼支持你:D :D :handshake: :D :D some哥d限定攪到小弟心思思, e+仲會唔會有得入手??
支持一下:77:
好正~:$
:$Good ar

雖然宜家已經唔係有好多舊玩家再攞啲裝著出黎玩~~~好多舊朋友都"封印"咗或者變賣咗~~~:(
但似乎重有唔少同好支持~~~係度除咗多謝之外~~~亦會由 Alternative Zero 開始~~~以 Volume 型式繼續將小弟啲裝著重新包裝出帖與各新舊朋友分享~~~:)
下一次將會係白虎~~~:shy:
Alternative Zero 真係幾有型:shiny:
支持some大:46:而家都唔知邊度有擬似電單車...:79:
兄弟, 此彩盒不同彼彩盒, 呢盒限定彩盒當年要過千ga
mkcccc 發表於 17/4/2010 00:44

姐係3個???
如果笨大可以將裝著既甲+shf既膠質+關節既話.....=完美~
(有機會既....都想俾琛哥FEEL下我既作品既手感如何.......)
G3X:「我好"聚手"o家!!」
如果笨大可以將裝著既甲+shf既膠質+關節既話.....=完美~
(有機會既....都想俾琛哥FEEL下我既作品既手感如何 ...
一舊仔 發表於 18-4-2010 01:17 PM
我應該估到你隻SHF裝著限定係點樣~~~下個月同隻新貨一齊影張相俾大家睇吓啦~~~:)
:71:nice report