Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: shawn

[活動展覽] 太古城中心 X 古天樂 電影人物模型珍藏展

算影得好,佢地個display做得衰,都唔係預人影相,前面玻璃又反光,後面黑色既板又反光,D燈仲係亂咁打咁。
xleo 發表於 16-4-2010 02:16 PM

真係亂咁打:70:
好似古仔只愛鬼佬野

無日本野既?
jetyam999 發表於 17-4-2010 10:04 AM

估計只係古仔一部份收藏,你知佢咁有米,要乜玩具買唔到吖:72:
同埋可能想match返個 style 呱:35:
Thx pal!  What a cool phjoto report!  
p.s. Still can be there tomorrow?
Douglas.M.Saint 發表於 17-4-2010 08:11 AM

the exhibition lasts until 18 april :61:
影得好靚!!!

我就好衰..拿D背景黎影我個仔...
TD玩具老師 發表於 17-4-2010 03:32 AM

嘩好犀利~係咪收費嗰個background 嚟?? 因為我見有時途人想影都會俾實Q阻止,大大一定係"關係特殊"喇:34:
帶埋凳仔去喎~!!
trumanso 發表於 16-4-2010 07:54 PM

呢個提議唔錯:36:不過9成9會俾人趕走:30:因為我就咁影相都俾人"提醒"咗"小心玻璃"幾次:47:
實情係有啲相以小弟18xcm嘅身高+伸盡隻手高炒返落嚟影嘅,因為5D太舊無liveview(同埋太重都唔敢咁做驚真係打爆玻璃:72:)所以m4/3機真係輕便有輕便嘅好處:43:
多謝大大報告,仲好過去現場睇.
頭像被屏蔽
Thanks for sharing :64:
嘩好犀利~係咪收費嗰個background 嚟?? 因為我見有時途人想影都會俾實Q阻止,大大一定係"關 ...
shawn 發表於 17-4-2010 11:49 AM

你誤會啦~
我用來影仔的佈景是免費的,俾人用黎影玩具..
排隊影的背暴是蜘蛛俠+夜景,要$20影,話慈善用途,我和太太、仔仔都有影
Good collection!
古仔真有錢~!!