Toysdaily 玩具日報

龍珠閃卡(多圖)

呢d係咪港版卡??
好懷念。
果陣PP卡都收左好多,當然無錢收齊全套...除龍珠同美少女戰士外,幽遊白書和入樽都好正,有機會都post上黎分享下
原帖由 玩具獵人 於 13-11-2006 02:22 PM 發表
呢d係咪港版卡??

part of it made in Japan
最强 Majin Boo 3200D :)
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 文少爺 於 13-11-2006 09:26 PM 發表
去 煙士point 買卡小心D呀, 果度有好多假卡, 薄好多, 閃表面唔係令立立的, 一上手就feel 到怪怪的, 我上次大意奶左野

really? will it be kept for long time  and made it old ar? coz i think no need to made fake card...earn not much (my opinion only)
令我諗返起試過將勁靚既GT卡....
當貼紙貼係床頭......
原帖由 文少爺 於 13-11-2006 21:26 發表
去 煙士point 買卡小心D呀, 果度有好多假卡, 薄好多, 閃表面唔係令立立的, 一上手就feel 到怪怪的, 我上次大意奶左野

其實當年d港版bandai卡(即萬變卡), 部份龍珠閃卡, 都係比日版薄的, 而且d字都冇日版咁清, 所以後期我都唔再扭"白機", 到卡鋪成套買算(只買日版). 至於煙士point 的是否真卡, 就不知道了, 不過照你咁講, 一定唔係日版卡
龍珠本彈我仲欠一張500號齊一套日版...... 唉......

十四代都欠左d白卡先齊套...
頭像被屏蔽
原帖由 文少爺 於 13-11-2006 23:43 發表

但後面印住 1992 made in japan ga wor ! 我頭先搣張閃紙, 係勁薄,冇硬度.......

以我所知,硬咭先係真日版,港版日版就係軟咭
原帖由 文少爺 於 13-11-2006 23:43 發表

但後面印住 1992 made in japan ga wor ! 我頭先搣張閃紙, 係勁薄,冇硬度.......

萬變卡的龍珠閃卡一樣寫made in japan的
咭王~~~
請問這些龍珠咭會否出售?想買幾張回憶下