Toysdaily 玩具日報

查看: 5190|回復: 31

[分享討論] 肥金我跟你 ~~~~ 再大多你一隻

古唔到三日買兩隻BM .......真係勁出血:70:

冇$ order 12" W & 555 :44:

紅mo <-- 找佢找得好苦:79:

黑mo <-- 比blood W 甲住我買...(重要我請佢食飯 ~ :53: )

金金唔好話我只影盒 ~~ 我鄉下興一野開三四盒12" ..:34:
等我買到白mo 先:67:

:34: 早買平幾舊!後追on 99

:38:龍騎! W! 555!等我貼相比你睇!不過你遲早都會買!因為你習慣後追比多幾舊人地洗架啦!

:67:買白momo時要小心!因為超人黃話初出時批貨有問題!後尾無貨比超人叫超人黃直接退訂比客!所以超人黃叫小心隻白桃子

:52: AAA - Climax Jump
http://www.youtube.com/watch?v=rpYscYxxL5s&feature=related
:71:拔甩W做得好!
刺激下你先!隻momo我買15xx:p
頭像被屏蔽
拔甩W做得好!
大舊金 發表於 13-4-2010 10:32 AM

:67: 您知唔知乜野叫......."雕條扭檸".......

一路行...一路嗌無錢.......但又越泥越多野&#25592;手
刺激下你先!隻momo我買15xx
大舊金 發表於 13-4-2010 10:35 AM

風水輪流轉...當年我寸你8" 怪金剛

金爺..我知錯la :help:
You are rich
x-maniacs 發表於 13-4-2010 10:44 AM

Warmblood < --呢個先叫有$ 人:71:
您知唔知乜野叫......."雕條扭檸".......

一路行...一路嗌無錢.......但又越泥越多野&#25592 ...
Warmblood 發表於 13-4-2010 10:56 AM

重欠我258拳:45:
風水輪流轉...當年我寸你8" 怪金剛

金爺..我知錯la
滴滴仔 發表於 13-4-2010 11:07

:74:知死未!

:x經過我既引導!我已經証實你中左電王毒了
知死未!

經過我既引導!我已經証實你中左電王毒了
大舊金 發表於 13-4-2010 11:21 AM

:blame: 肥金........滴滴依加大您一隻momo....您去唔去架......all-in 佢啦...side bet 番張花梨&#27336;....我撐您....必要時加送獸哪咕
肥金........滴滴依加大您一隻momo....您去唔去架......all-in 佢啦...side bet 番張花梨&#273; ...
Warmblood 發表於 13-4-2010 12:21

:p我"琴"牌唔去!不過今日我又bid左隻拉打!
我"琴"牌唔去!不過今日我又bid左隻拉打!
大舊金 發表於 13-4-2010 12:53 PM

:77: 咁....明天輪到您&#25592;莊............:77:
咁....明天輪到您&#25592;莊............
Warmblood 發表於 13-4-2010 12:59

:! 執平野係要考眼光既!我唔夠佢有米為有智"娶"走去執平野
執平野係要考眼光既!我唔夠佢有米為有智"娶"走去執平野
大舊金 發表於 13-4-2010 01:04 PM

:71: 比個叻您.......