Toysdaily 玩具日報

查看: 4807|回復: 20

[分享討論] SS工作报告 - FCS “TF” VERSION [轉載]

大家可以睇下 ss 新品既詳細解說, 好正 :34:

http://benzheung.blog.163.com/blog/static/585730682010326030430/
好久沒有入現代軍事figure,看了近來的出品,配備細緻及造工都進步,有少少動心想入隻看看...
最怕Technical Report, 太Detail 的話......
中硬:cool:
多謝分享:71:
最怕Technical Report, 太Detail 的話......
中硬
多謝分享
Oldcat 發表於 11-4-2010 09:30 AM

:66: 無錯, 睇完心都痕埋 ~~~~
其實上一隻FCS都有入,見佢改小小又出一隻都係skip架啦
點知D Detail 交足功課......走唔甩:42:
回復 5# Oldcat

oldcat 兄有無入 sad 2.0 ?....等你 影d 型仔相呀 :34:
其實 ss真係搞到我迷上12吋
回復 6# aucrazy

Pre-ordered, waiting for phone call..:73:
But know that "TF" already fully book..:30:
回復 8# Oldcat

:50: 仲諗住等玩貨添
回復 9# aucrazy

As I know "TF" will be launch around June. Also "TF" is good item but not a must to me.
Will see is there a chance to shop it. :54:
回復 10# Oldcat

oldcat 兄, 有無心得 點將 d 軍人舊化 ? :77:
心得就唔敢講,不過乾筆上色都算係多人用呡
心得就唔敢講,不過乾筆上色都算係多人用
Gungun marker 有一 pack 泥色 ok 架
兩粒星有種乾粉一盒三色, 不過會甩色:52:
thanks 師兄, try try 先:43:
請問有冇大大知道邊度有得訂?