Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 10月龍珠頭像

龍珠都出頭像啦!估唔到第一彈一個Z戰士都冇,可能頭像一向都出D奇奇怪怪既人所以唔敢出人類住,向菲利軍團呢D宇宙人埋手先,如果反應好我相信佢會出悟空佢地(卦)。

「全兩色+SECRET」

估計係彩色+灰白色,SECRET據本人估計應該係以下最有可能

同比達同級果個2打6喬伊(50%)
無限想像中既菲利最終形態(40%)
同悟空轉換左身體既桀紐(10%)
2打6喬最有可能,呢條友都算多PRODUCT,除左精英軍團、剎波同杜利安之外同菲利軍團最有關係既就得佢,而無限想像中既菲利最終形態都有機會,因為呢輯頭像話晒都係以菲利為主題,呢隻又有做SECRET既價值,最後就係悟空版桀紐,呢個最冇可能,因為有機同下一輯既Z戰士頭像重覆左款,不過正如我話齋,如果下一輯真係Z戰士頭像,咁悟空版桀紐就係打嚮頭炮、測試市場反應之作。

圖片轉自hobby_fighter

http://blog.qooza.hk/asehchan?eid=18994918&bpage=

所有ACG人物都有頭像 !!
龍珠都出頭像啦!估唔到第一彈一個Z戰士都冇,可能頭像一向都出D奇奇怪怪既人所以唔敢出人類住,向菲利軍 ...
ase 發表於 10-4-2010 12:39 PM

薩波變身後樣衰形態, 菲利老豆, 古拉, 菲利一型無眼罩, 菲利100%, 戰鬥員, 傑紐交換青蛙後個青蛙頭, 不過咩都好啦, 真係無性趣入曬, 入一隻菲利
希望佢下一part最部出娜美星篇前後 o既撤亞人, 地球人,娜美星人
不過會唔會出人造人篇奸角?
再下一次出布歐篇奸角 ?
唔知點解都有d興趣:52:
唔中!頭像系列全部都係無底深淵... :cool:
必入~!!
興奮不大~ 會跳過~
龍珠都出頭像啦!估唔到第一彈一個Z戰士都冇,可能頭像一向都出D奇奇怪怪既人所以唔敢出人類住,向菲利軍 ...
ase 發表於 10-4-2010 12:39 PM

.........我估應該係果隻青蛙。
:55:d上色好似幾正
要睇價錢:58:
呢o的先係名符其實o既死人頭:x
一出就出菲利大軍,;正:71:
唔會入, 對人頭無乜興趣:43:
戰隊好吸引
嘩..............
老文 發表於 9-4-2010 10:20 PM

我睇完第一個反應都係咁