Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: taken

[新品消息] SHF Coming Up New item is...

:斯路:$:$
斯路:77:
請問消息來源? 若是真的斯路恐怕是魂店限定
Pics just search in Internet, not real product.
taken 發表於 4-4-2010 08:54 PM

我既Black同White仲有Passion:35:
Black=Passion White=Berry
新Precure~XD:35:
SHF 分享將會有更多攝影題材啦~~~
Somebody_Ex 發表於 4-4-2010 09:31 PM

嗯~好其待,仲其待過你:61:
Passion同Berry必入必影的:35:
希望Passion可以轉個樣好D啦(因為Berry都有大大大改善
本來Berry個樣一般~之後汁過變得好靚:35:

Black同White已有圖:

在這提供一下SHF光之美少女既推出時間表
光之美少女SHFigure:
已推出:
Dream,Lamonade,Aqua,Rouge(限定),Mint(限定),Eas。
未推出:
Peach(5月),Pine(6月),Berry(7月),Passion(8月/限定),CureAngel(限定/唔出),Black(研究中),White(研究中)。
いくぞっ!流派.東方不敗の名もとに!
俺のこの手が真っ赤に燃えるっ!
勝利をつかめと轟き叫ぶっ!
ばぁくねつ...!ゴォォォォッド.フィンガァァァァァー!!!
東方不敗終於出喇
可以同杜門隻過!!
Passion又要買!!
東方不敗終於出喇
可以同杜門隻過!!
Passion又要買!!
lf@king 發表於 5-4-2010 05:18 PM

咁入唔入Berry丫???
7月就出啦喎
今次Fresh配件多到喊
同埋Berry都做得幾好
仲有紅色藍色各一隻好似齊人D咁喎
口水多得濟~:76:
照咁睇Passion一係8月出一係就限定:67:
Black & White~!! 等佢o地好耐啦~!! 快d出啦~!!
Black & White~!! 等佢o地好耐啦~!! 快d出啦~!!
車仔 發表於 5-4-2010 05:33 PM

最快9月先出:36:
再唔係既話會搞限定
再唔係就XX展限定
再唔係就•••:shiny:

光之美少女SHFigure:
已推出:
Dream,Lamonade,Aqua,Rouge(限定),Mint(限定),Eas。
未推出:
Peach(5月),Pine(6月),Berry(7月),Passion(8月/限定),CureAngel(限定/唔出),Black(研究中),White(研究中)。
頭像被屏蔽
全部都好正@@
斯唔可以同悟飯打 !! yeah !

希望快D出悟空爛衫重新雕頭同埋改身形, 再出隻菲利就好