Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主:

[其他] 想幫shf rx 著番條褲既 可以入黎a_a

其實樓主只係學番Black 條褲咁樣, 把連接腳同股的關節上黑色,
等睇落冇咁似著底褲,

呢d類似"改造" o既教學 應該好好支持!唔明點解有人話"殘忍..."
樓主我撐你~
其實樓主只係學番Black 條褲咁樣, 把連接腳同股的關節上黑色,
等睇落冇咁似著底褲,

呢d類似"改造" o既教 ...
leah周 發表於 5-4-2010 12:36 AM

:he: 佢地講下笑   

-_-...不過e個上色方案  雖然極之簡單  但真係幾難做到.....本身隻膠唔多上油  要噴左畢地先.....  噴完上完色.....噴埋光油  念住冇咁易甩...點知  一擰隻腳  即刻甩左一達出黎......

-_-   睇黎成為左錯誤示範   大家如果要幫佢著番條褲  記得唔好好似我咁大意
因為短褲的褲腳變成股關節的外型, 所以驟眼看會以為變成穿三角褲...
感謝樓主的SHF關節構造教學. 是準備要 ...
手榴蛋包飯 發表於 4-4-2010 03:36 AM

-_-...我都想有軟膠褲    但這些機會不是屬於我的
支持大大既勇氣, 雖然唔算太成功...:77:
i dont understand :80: