Toysdaily 玩具日報

[詢問] 救命, Nu Gundam Formania 在何處有售??

仲未有...下星期佢地仲要放大假...
但係討論區見到隻formania 沙煞比真係...覺得自己係冇入錯呢一隻!! ...
neweasonlss 發表於 1-5-2010 01:32 PM

隻沙煞比我今次喺個friend度留左啦!應該大約一大金牛多啲。
吓!?仲未有?不過見佢哋web site有好多貨,有成三十隻以上,可能有機換過隻喎。send多次e-mail追多野好D。
亞細亞版即係咩?

街見3個位 唔知咩版
呂品器 發表於 1-5-2010 02:13 PM

非瑞記的BANDAI ASIA版, 某批發應該這星期會派.
頭像被屏蔽
sorry幫唔到手... 因為小弟對此熱情已冷卻~~~
squareone 發表於 5-5-2010 12:03 PM

我比隻Sazabi燃起左熱情 :(
非瑞記的BANDAI ASIA版, 某批發應該這星期會派.
redfish 發表於 5-5-2010 11:42 AM

我都知有機有貨返,見amiami成三十隻以上。anyway等埋沙煞比!唔知第三彈係乜呢?各大大最想第三彈係乜呀?係京寶凡或新安州就好啦!
我都知有機有貨返,見amiami成三十隻以上。anyway等埋沙煞比!唔知第三彈係乜呢?各大大最想第三彈係乜呀 ...
airjon023 發表於 5-5-2010 05:16 PM

第2隻都未出就諗第3隻..買左第2隻先算啦
新加坡水Nu Gundam Formania 應該明天會有, 想BUY的自己留意, 多數旺角灣仔等地方會有.
第2隻都未出就諗第3隻..買左第2隻先算啦
eric 發表於 6-5-2010 07:29 AM

留左貨唔洗唸啦,都入硬。只係想佢繼續出!
話時話,入左第一隻,真係要入埋第二隻,放入display櫃勁有霸氣!
neweasonlss大大,究竟最尾換左乜比你呀?攪到我都緊張埋一份,嘻嘻。。。
話時話,入左第一隻,真係要入埋第二隻,放入display櫃勁有霸氣!
airjon023 發表於 6-5-2010 04:26 PM

想問下大大,係amiami訂嘢運費點計? 即係要加幾多錢至可以到香港? 因為見佢好多FIGMA都幾平下,有啲興趣想試下訂, THX~
新加坡水Nu Gundam Formania 應該明天會有, 想BUY的自己留意, 多數旺角灣仔等地方會有.
redfish 發表於 6-5-2010 02:53 PM

今日信和見8XX, 不過興趣不大,所以冇買...
Got one less than &(( before, really unbelievable to see it selling above 1k in some places before.  This one is very "plastic" feel, but the 沙煞比 is really cool.
想問下大大,係amiami訂嘢運費點計? 即係要加幾多錢至可以到香港? 因為見佢好多FIGMA都幾平下,有&#2 ...
Hawk 發表於 8-5-2010 09:40 PM

佢地用重量計運費,有個表列出所有收費!四月咁啱做國外運費半價,唔知而家仲有冇呢!?
SSP福利昨天驚見超低價七魚二蟹,有買趁手