Toysdaily 玩具日報

查看: 4354|回復: 17

[影片] 泰國版"人肉叉燒飽", 人肉麵線 (Meat Grinder)

布斯(咪渣倫浦拉飾)自小生長在暴虐的家庭中,常遭鞭打叱罵,長大後嫁給一個繼父的朋友當老婆,但那時布斯已有身孕,布斯老公好賭,又與照顧布兒的褓母通姦後,不見人影。布斯獨力撫養著生病的女兒,兩人相依為命,在經濟生活困難下,房東又不時催收租金,時常讓她心力交瘁。

一日外出?#92;麵攤,卻逢鎮暴抗議,到處哀嚎四起混亂一片,此時學運逃亡的學生阿南(奈塔納邦飾),帶著她躲入巷子;兩人的相遇,開啟布斯從未敢幻想過的甜蜜與幸福,兩人男外女內,阿南幫忙遞送洗碗,布斯燒火掌廚,加上麵線風味獨特,生意越做越好,誰知令人垂涎家傳的美食秘方,竟是人肉作成的.....

Trailer  (注意, 這trailer極度血腥, 18齡以下或, 有心臟病或, 長期病患或, 孕婦或, 膽小者請不要觀看)

http://www.youtube.com/watch?v=fZ38YuOqcX4
:Q....
:time:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
套野叫咩名呀??
幾時有得睇??
wah.. just a bit over...
一刀劈斷人隻腳, 又無針板, 就算用斧頭都唔係咁容易.  睇黎個女人本身都有返咁上下武功根底.
bad-aries 發表於 1-4-2010 11:04

無錯:67:
其實應唔應該o係呢度 Post 呢D野...?
睇左兩次, 都係頂唔順, 有D想嘔,
如果真有此戲o既話, 泰國佬拍呢D戲都去得幾盡下...
泰國乘日拍買D恐怖片,真係嚇死人咩~
而係翻炒舊橋既時候
上次去泰國,睇倒段trailer應該係呢套戲...  都幾不安架
其實部電影好似係上年有, 我仲記得我喺youtube睇完trailer, 然後msn比我個fd, 佢reply話:X(粗口字), 我食緊飯呀~~~~!!, 佢話即刻食唔落~~~!!
其實部電影好似係上年有, 我仲記得我喺youtube睇完trailer, 然後msn比我個fd, 佢reply話:X(粗口字),  ...
Quentin 發表於 28-4-2010 09:44 AM

有冇咁跨:@