Toysdaily 玩具日報

[詢問] 黑武士

Medicom唔覺會有再版﹐Hottoys唔覺會出...到今時今日先至想入隻12”黑武士﹐唔會唔係好戇居﹖﹖﹖
依家算係開始有財力﹐以正價入絕對無問題﹐但依家市面無可能有...用天價入﹐未至於俾唔起﹐但唔想俾人炒起...

其實仲有隻鐵甲威龍(連飛行器)...但呢隻比黑武士喺市面更加罕有珍貴(真貴)...唔再版真係唔洗諗...
頭像被屏蔽
Medicom唔覺會有再版﹐Hottoys唔覺會出...到今時今日先至想入隻12”黑武士﹐唔會唔係好戇居﹖﹖﹖
依家算係 ...
laiken 發表於 29-3-2010 03:06 PM

大大, 你好!
Medicom 隻 Darth Vader 我都係 yahoo 後追o既
唔係天價呀......(不過有分黑面同白面)
sideshow o個隻yahoo都係 13XX 度

Robocop 1 我都係後追, 唔駛18魚
唔買 robocop 3 係因為o個兩個鼻OO

Sideshow同Medicom有咩分別﹖邊隻嘅Quality好D﹖
hope Robocop will be released again la
Sideshow同Medicom有咩分別﹖邊隻嘅Quality好D﹖
laiken 發表於 30-3-2010 10:06 AM

The style is good on Sideshow whereas action pose is good on Medicom. Beware that medicom one may meltdown on the suit!
黑武士...我選sideshow...

至於後追玩具...真的好個人...另一角度 : 玩具無話貴唔貴,只有值唔值....

如果自己真是覺得非買不可,不妨想想 : 是否只有此玩具你想買?是否還有其他玩具想買?本來也是無,不買是否不可。
黑武士...我選sideshow...

至於後追玩具...真的好個人...另一角度 : 玩具無話貴唔貴,只有值唔值....

如果自己真是覺得非買不可,不妨想想 : 是否只有此玩具你想買?是否還有其他玩具想買?本來也是無,不買是否不可。
看你個櫃有幾高,因Sideshow個隻接近14"高。不過聞盒者就另計。:58:
隻Sideshow個造形好似同電影有D唔同﹗﹖
隻Medicom有得除頭盔﹐Sideshow有無﹖Medicom有甩皮問題﹐呢個係我個心15/16入唔入嘅最大原因