Toysdaily 玩具日報

查看: 7348|回復: 11

[版務] TD網頁又發神經

關閉 [複製鏈接]
TD網頁又再SHORT過,繼上極都上唔到、load極都load唔到之後,再推出ver.3回極都回唔到。呢個新版非常厲害,唔知點解回應post時唔比回應,唔理你隔咗幾耐或者喺唔同嘅post發表意見,一律禁止,話你巫次發表時間少於20秒,請不要灌水,即時激死,小弟會於20日後先再上呢個死網頁,再見各位brother!

而家速度好似已經改善咗

啲版主大大其實都只喺義務嚟攪TD
佢哋平日都應該各自有自己o既工作/學業
版主們免費咁整個TD俾我哋.. 都喺想我哋大家喺喥玩得開開心心啫
你月費交開幾多呀???? 有冇打去TD客戶服務熱線嘈佢????

呀唔記得今日係禮拜添,你聽日先去炸佢個熱線啦。你係消費者道理一定響你果邊嫁...
................:70:
而家好返好多了

今早係冇辦法留post,跟住見最新個post都係零晨左右發出,便知有事,之後咪耐心等候囉,無所謂啦! :73:
因為琴晚 programmer 整 server 時, reset 過左 server 時間, 可能因為咁, 出現 d 個問題, 現在應該 ok ga la, 你們再試試 la. thx  

ps. d 個 post 會 move 去 Q&A section. thx
頭像被屏蔽
我地已經轉0左DATA CENTER了
網站速度應該回復正常了
再次多謝大家的忍耐。。。。
:77:
我地已經轉0左DATA CENTER了
網站速度應該回復正常了
再次多謝大家的忍耐。。。。
:77:
it's better now!!!!^^
thank you
不過尋晚都係有問題,又係load唔到,全部變哂找不到伺服器:53: