Toysdaily 玩具日報

[詢問] Toysdaily真係超慢呀!!!!!!麻煩管理員們睇睇!!!!!! thanks!!!!

關閉 [複製鏈接]
唉.......已到了忍耐的極限!:42:
yes...really slow and even worse than before...

And till now I know it is not my computer's pro ...
angelheart 發表於 24-3-2010 12:19 AM

no thx, ive been though the jam causing from my services provider, actually "it's not":74:
我已經慣了,只要每版refresh就可以了
以前日日都會上黎睇下野留下言 , 但係自從改版之後真係慢得有點兒過份 , 攪到而家都無咁大興趣啦 , RIP 改版前的TD
To 管理員,呢d野真係唔好再慢落去,我寧願一星期唔上尼都好都好過上親尼都咁慢,係超級慢…

改版後冇快過…真係睇上小左好多…
load咁慢,師兄們都懶左出post了……
老實講.....慢到咁我都好少上來了.....頂唔順....SERVER係非洲嗎?
次次LOAD到出唔到個網.....搞到都冇心機睇了......
真係慢到火都黎
快d搞搞佢啦:53:
係呀,真係勁勁勁勁勁慢呀!!!!!!!!!!!!!!
仲以為得我係咁,原來大家都係......
我都以為自己fire fox 有事
改版之後真係慢到無朋友
有啲時候仲會成板白雪雪load 唔到啲相
以前都會日日上黎,宜家已經放棄呢到wu,,,
我都係呀!
呢兩個月黎都係咁,近一兩個禮拜就更嚴重
望有關人員可以跟進一下:64:
用用下就慣
我昨晚都搞左好耐先睇到野- -,慢到無朋友
快左D。