Toysdaily 玩具日報

查看: 4552|回復: 21

[分享討論] 你幾歲呀?! 仲起度玩玩具?!

都唔知點解d人成日都話?:45:
係咪定咗大人就要玩番大人玩具?:67:
例如賭馬/打麻雀/叫雞/買名牌/炒股票/儲女人底衫褲/玩K仔/咁樣先係大人?:58:
試問我哋身邊既人想我哋玩邊樣?:42:
我係你既我會狠狠咁答佢地, "係呀, 我三張, 但係我鍾意玩玩具呀, 咁....點呀?"
頭像被屏蔽
小弟答:咁……我轉玩女人囉…:p
其實唔使理佢地

每個人都玩自己ge「玩具」

所謂宅都有好多種..只係方向唔同姐
有冇聽過

我有我自由~~理X你感受:34:

玩玩具最重要自己開心, 人地點諗~就有得佢諗
所以我覺得依d人!做人托杉都唔識轉彎:42:
有冇聽過

我有我自由~~理X你感受

玩玩具最重要自己開心, 人地點諗~就有得佢諗
逆天原罪 發表於 23-3-2010 03:50 AM

同意
我夠三十幾啦!!!我支持你!!!只要經濟能力許可同唔影響別人咪得囉!!!
我女朋友都成日玩我d變形金剛啦!!!變得不知幾開心!!!
我夠三十幾啦!!!我支持你!!!只要經濟能力許可同唔影響別人咪得囉!!!
我女朋友都成日玩我d變形金剛啦!!!變得 ...
keerx77 發表於 23-3-2010 04:40 AM

我女友都當我係變形金剛.都玩得好開心:p
你幾歲呀?! 仲起度玩玩具?!

我以前經常聽到...:45:
玩具公司推出好多正玩具,所以有好多有一定經濟能力的人買玩具;
有好多有一定經濟能力的人買玩具,所以玩具公司推出好多正玩具.
個d人覺得玩具只係小朋友先應該玩,如果真係咁既話,以小朋友既經濟能力(計埋父母俾在小朋友身上的)全部玩具公司摺得!
m post!
推一推先~~:73:
都唔知點解d人成日都話?
係咪定咗大人就要玩番大人玩具?
例如賭馬/打麻雀/叫雞/買名牌/炒股 ...
Hassaway 發表於 23-3-2010 02:44 AM

任何事情過份左就會俾人話 ~ 不論名牌, 手袋, 汽車 ... ...

你覺得其他人對你有微言, 請自身反省一下有冇地方做得唔好 ~
任何事情過份左就會俾人話 ~ 不論名牌, 手袋, 汽車 ... ...

你覺得其他人對你有微言, 請自身反省一下 ...
transfarmer 發表於 25-3-2010 14:45

我諗你理解有問題,依家係話(你幾多歲!?仲玩具!?)
唔關過份同反省!:42: