Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hobby Japan 3月31日發售: [書] S.H. Figuarts Collection update

回復  ∼虫曷欠∼

c hing, 那幅圖的hm是試作品吧...人家早已說了會與實際商品有出入, 免了責=w=.
cc和 ...
手榴蛋包飯 發表於 23-3-2010 04:58 PM
其實佢用紅/銀色膠啤個關節就ok...
請問本書係咪又係要訂先有得買ga???
∼虫曷欠∼ 發表於 23/3/2010 14:48

書應該係信鵝、祟X、太陽神等地方都會有得賣嘅

另外樓主個標題,小弟將佢睇咗做「Hobby Japan 3 月 31 日發售」,睇真 d 原來係本 Mook... :(
書應該係信鵝、祟X、太陽神等地方都會有得賣嘅

另外樓主個標題,小弟將佢睇咗做「Hobby ...
garykctse 發表於 23-3-2010 08:55 PM

唔好意思唔係好明,咁即係點解??
另外想請問本書係未成本都係講shf??係的話我應該會買一本黎珍藏,但未試過買日文書,所以都唔知訂好定買現貨好><
http://www.tarabookstore.com/.sc ... 10%A6~4%A4%EB%B8%B9

請問同呢本書有冇關係? 係咪買呢本書送mook?
Hobby Japan 3月31日發售: [書] S.H. Figuarts Collection 2,000Yen (內附應購券訂購S.H. Figuarts Masked Rider W Joker Joker & W Cyclonic Cyclonic 及三款台座) 應購價7140Yen未連手續費,6月10日截訂,9月派貨
dcd個stand係要點拎?
qooho 發表於 22-3-2010 09:12 PM
Hobby Japan 3月31日發售: [書] S.H. Figuarts Collection 2,000Yen (內附應購券訂購S.H. Figuarts Masked Rider W Joker Joker W Cyclonic Cyclonic 及三款台座) 應購價7140Yen未連手續費,6月10日截訂,9月派貨
:73:
全黑原來咁靚~!
yioy1482 發表於 22-3-2010 06:25 PM
:he:
yes,dark/black is very sharp
pre-order 7fishes.....considerating....
頭像被屏蔽
情況就好似當日555 Axel Form裝著,要買左本"裝著大全Part 2",

剪應募卷,再搵舖頭去訂~~
唔好意思唔係好明,咁即係點解??
另外想請問本書係未成本都係講shf??係的話我應該會買一本黎珍藏 ...
p_lam0730 發表於 24-3-2010 09:58 AM

本書唔駛專誠訂,實有現貨買~~

我自己冇日文書不歡,所以可以提供下邊度買日文書:

旭屋書店 : SOGO11樓

秋山書店 : 康怡廣場辨公大樓11樓

日本快線 : 太古APITA地庫(電器部後面)

智源書局 : 香港九龍尖沙咀金巴利道27-33號永利大廈2字樓A座

Tomato Book : 尖沙咀彌敦道74至78號文遜大廈4樓

宇宙船 : 太子聯合(主力買書) , 旺角信和地庫 , 銅鑼灣糖街銅鑼灣中心
本書唔駛專誠訂,實有現貨買~~

我自己冇日文書不歡,所以可以提供下邊度買日文書:

旭屋書店 : SOGO ...
莫探員 發表於 27-3-2010 01:28 AM

現貨會唔會同頑皮小孩一樣價?thx
聽日就出了,好緊張,唔知放工有未呢??

頑皮小孩 sell yesterday > 30/3
if U pre-order this shf have 10 coins discount
(p.s . 頑皮小孩 pre-order this shf no need buy this book 剪應募卷) :78:
this book have 95 pages
if U only want to collect this book , U can buy later , coz by " air " japan book is very expensive , may be over rate 12
e.g. 2000yen x 0.12 =
:78: