Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 亞基拉人車合一速影-- P.2新增金田figure相

琴日出去mk大部份玩具鋪都有現貨賣!有d個價仲唔過3k!睇黎過一排有機會跌穿招股價
大舊金 發表於 23-3-2010 05:09 AM

冇可能啦!! 禽晚我睇好多都係3字頭, 去到信和個間先2字尾, 但佢傾完個電話已轉左3字頭!
隻野真係正! 個刻我好後悔冇入!
頭像被屏蔽
3字頭買玩具 都唔係好富貴. 我們只不過係擁有一般香港人既特質, 就係"work hard, play hard."咁姐!
load左好耐, 終於睇到亞基拉...:$
thx for sharing, 好正!:handshake:
TAKESHI師兄,請問金田現在賣幾多錢啊~~?好想入手。。。。麻煩告知。。感激感激。。。

[quote]load左好耐, 終於睇到亞基拉...

load左好耐, 終於睇到亞基拉...
thx for sharing, 好正!
roystoy 發表於 23-3-2010 06:35 PM

謝謝~!:77:

TAKESHI師兄,請問金田現在賣幾多錢啊~~?好想入手。。。。麻煩告知。。感激感激。。。
katcatt 發表於 23-3-2010 09:12 PM

不用客氣,金田依架市面應該無貨了..其實未返大貨姐..聽有大大話this week end返大貨,到時應該通街都係了~:shy:
3字頭.............和樓市一樣.............你情我願的結果.......
頭像被屏蔽
所謂大貨,是否包括初回版呢.....:77:
頭像被屏蔽
愈睇愈想要,不過愈尼愈貴~~~唉
我覺得換個拉打落去坐會型好多:58:

出架1比1就好

[新聞] 阿基拉真人板(講架車)
[ 隱藏 ]

阿基拉真人板(講架車)

http://www.youtube.com/watch?v=Hs4GXH5Q3Rkfeature=user阿基拉真人板(講架車)Magnetic hybrid motorbike unveiled in Japan
http://www.youtube.com/watch?v=Hs4GXH5Q3Rk&feature=user

阿基拉真人板(講架車)