Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: WalkerMachine

[分享討論] [終極劇透post] 一人N個最正 或 最爛 嘅動漫結局

回復  treelazy

富堅是維持自己風格而已
那傢伙有何套作品不是爛尾子呢
幽游如是
level-e如是
現在 ...
白狼 發表於 17-3-2010 06:06 PM

恐怕HUNTER畫多5期又會停唔知幾耐
最感人~~~我係小忌廉~~~個個都求阿基俾多d時間小桃唱埋個演唱會
黑色三連敗 發表於 16-3-2010 04:49 PM

仲有最後萬千把兩傘飄落個鏡頭,靚到呢....!
最正:
秒速五厘米..(其實算唔算有結局呢..)
最後貴樹見到既,係咪明里呢?而貴樹轉身一笑,又代表d咩呢? ...
sparda 發表於 17-3-2010 09:37 PM

呢個又係一絕....不過唔係個劇情,我代入唔到主角嘅情感,或可能我太老冇咗嗰種情懷,
但起歌嗰刻真係正到起哂雞皮!
之後先只原來係10年嘅舊歌,D歌詞好match好入肉呀!
最正------五星物語...因為佢一早有晒結局...

最差------五星物語,...因為佢一早有左既結局係可以隨時改既...

以上... =p
正結局 — 某科學的超電磁砲動畫第一季

爛結局 — School Rumble 漫畫
仲有最後萬千把兩傘飄落個鏡頭,靚到呢....!
WalkerMachine 發表於 18-3-2010 04:16 AM

可惜自己未睇過long goodbye~~~~:die:
最正,天元突破...最差就...又唔可以叫最差既,應該叫不滿...浦澤直樹(所有)