Toysdaily 玩具日報

查看: 4129|回復: 15

[詢問] TD 又好似死死地咁 ?

頭像被屏蔽
死得好唔惦.............Load 唔到,
Load Load 下死左,
咩野事呀..............唔係同陳志x 有關下麻:80:
又咩事哦~~,LOAD唔到網頁~
Yes.............. our admin is looking for this now............... :(
今日好番DD嗱.......:80:
又發作......
頭像被屏蔽
問題區說已解決,速度上是快翻,但間唔中load唔到ge問題仲有
So slow and cannot login!
重係好慢~~:70:
問題區說已解決,速度上是快翻,但間唔中load唔到ge問題仲有
yugi 發表於 15-3-2010 11:19 AM

TD 既問題, 仍然未解決.....:73:
無法顯示網頁............!!
頭像被屏蔽
好慢, 有時重LOAD唔到.........:30:
成班人大大聲話想搞好個網站,
話就話為左咁大班會員先用個再勁d既伺服器,
用勁既伺服器先迫於無奈大賣廣告,
結果係點大家有目共睹啦~~!!!
又遲又忳仲成日掛,跟本仲衰過舊網多多聲,
大賣廣告換伺服器為左玩具為左會員.....?
咪講笑啦!!

我只係見到一班為左大賣廣告賺錢,不惜放棄理想,放棄玩具,放棄一直支持既網友,
你地可以當丙叔吹水,但果班人有冇珍惜各位,相信近來大家都好清楚,
唔好聽我單方面講,自己感受下,感受下新網同舊網既分別,
除左多左好多好多好多好多好多廣告之外,仲有冇其它地方有改善?!

仲有,我地從來冇叫人唔好上td,一次都冇!!!!
只係有好多人都體會到「此地不宜久留」,所以先自動去其它網站傾計姐.
響其它網站我地依然傾得好開心,起碼唔使對住班笑口騎騎既商人.