Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My Masked Rider W Cyclone Joker

VV
2人で1人の仮面ライダー
平成幪面超人系列第11作入面嘅主角, 幪面超人W Cyclone Joker
佢係第一個由兩名變身者變身而成嘅幪面超人
幪面超人W係由翔太郎同フィリップ(Philip)用Gaia Memories變身而成, 對抗喺風都入面嘅罪犯: Dopant

今次嘅W俾香港人炒高咗, 不過我就好好彩可以喺佢出嘅前一日係ebay用~HKD180(連郵費)買倒
對呢隻W最失望嘅就係左手, 腳嘅關節同埋個Cyclone Memory都係黑色... :80:

呢隻W有3對手換, 兩條頸巾
無weapon嘅Cyclone Joker有呢啲部件已經算好好

個"Maximum Driver"同"Double Driver"可以拎出黎 (啲名係我作嘅~)

不過我真係除咗咁樣:

之外完全諗唔倒個"Double Driver"拎出黎有咩用:31:
兩條頸巾嘅接合位係1粒超細嘅ball joint, 雖然可以增加靈活度但係換件嘅時後就要非常小心

W嘅名動作: さぁ、お前の罪を数えろ! (來,數數你的罪孽吧!)
黃色背景version:

黑色背景version:

OP入面一開始...:

題外話: 呢到係伯明罕, 唔係風都
頭後面有1點黑咗:o
岩岩變完身:

W嘅Rider Kick: Joker Extreme
Joker Maximum Drive

翔太郎,フィリップ(Philip): Joker Extreme!

喺Movie2010入面, Decade張佢分離: Cyclone Joker變咗Cyclone Cyclone同Joker Joker

多謝觀看:64:
:handshake:十卜
我一定卜你的~
heinting大都唔十卜仲得了?

p.s Joker Extreme改良得型d仲好@@