Toysdaily 玩具日報

查看: 6481|回復: 41

雞旺 B/F 黑胡子....晚上同女士對話實錄

關閉 [複製鏈接]

黑胡子: 你咪扣我按金 Lor....
女士: 按金唔同租嫁Ma...
黑胡子: 你當我信你唔過 Lor....
女士: 你咁樣我地好難溝通 ga.....
黑胡子: 你就當我地溝通唔倒 Lor....
女士: 你租得人舖就要俾租, 人地都唔可以買你野唔俾錢喇
黑胡子: 咁你想我點呀?....
女士: 你租人舖要交租嫁 ma, 次次都話下個星期....
(類同內容10分鐘.....)
最後女士一面氣憤無奈離開, 說著: 租人舖唔交租.....(想喊咁聲)

途人: 唔交租仲理直氣壯.......

小弟覺得, 聽完咁既對話, 各大大如果想同黑胡子訂野....諗過......
樓主你post 完,佢可能更難交到租:67:
樓主你post 完,佢可能更難交到租
bananaman 發表於 12-3-2010 01:32 AM

唔止,可能無生意唔駛做,連租都唔駛交
黑胡子....個名夠哂型:73:
其實係邊檔??
收租果個on99同佢講多句都浪費時間啦,你試下欠我地公司租睇下.一個月內包有食蕉幫佢看門口:36:
聽講佢係(信我)自己有舖位 ga wo 好似仲話會搬返去 tim
:62:生意難做!個個叫苦連天
黑胡子是肥佬嗎?
樓主你post 完,佢可能更難交到租
bananaman 發表於 12-3-2010 01:32 AM

如果貨岩價岩既話, 我唔理個老細交唔交租都買既~ haha~
唔止,可能無生意唔駛做,連租都唔駛交
chlycab 發表於 12-3-2010 01:42 AM

其實佢d貨/價都還算係路既.....
收租果個on99同佢講多句都浪費時間啦,你試下欠我地公司租睇下.一個月內包有食蕉幫佢看門口
fadeasho999 發表於 12-3-2010 04:13 AM

係....我都唔明, 我聽見個女士勁無奈, 想喊又唔係咁......
打佢又唔係, 報警又唔係.....但只要佢唔係舖主, 實 Q 應該可以踢佢走, Right?
聽講佢係(信我)自己有舖位 ga wo 好似仲話會搬返去 tim
cowup201 發表於 12-3-2010 04:26 AM

呢層不清楚~
生意難做!個個叫苦連天
大舊金 發表於 12-3-2010 06:10 AM

人人難做, 但佢咁將自己痛苦建立o係人地身上, 唔得 LOR~
黑胡子是肥佬嗎?
kit800407 發表於 12-3-2010 07:18 AM

YES~