Toysdaily 玩具日報

查看: 25757|回復: 34

[玩具攝影] 又係限定高狄安 (加天威勇士) ...多圖

當見到咁多Ching話隻普通版正, 心想呢隻限定就一定正過普通版, 真係無謂多講, 睇相啦! :43:

個盒係普通加張限定貼紙, 似乎求其少少...不過呢個都係CM's 既傳統....:80:

開盒後同普通版差不多....

阿主角都仲係無乜表情, (係無五官先至真!..)

合体準備....

"小安"估唔到咁細....大風D都吹走...不過其實body同腳板係金屬,

合体!

呢個"中安"既金屬body係以紅加閃粉上色, 正!:71:

活動能力唔多講.....

加埋天威劍狼, 佢真係唔多夠型...

兩者都可以單膝跪....不過"中安"要開一開件衫....

合体...

仲見到主角個頭仔...

"小安"個頭

合体完成

天威阿龍都話要合体!:*

合体!

終於到"大安"喇

大眼就係限定既象徵:!  Classic Looks!

心口金屬上色好似"中安"咁, 以藍加閃粉上色, 同普版比較, 真係正好多!

白色膠係以珍珠白上色,

就算係藍膠, 都係藍加閃粉

同功夫漢一齊, 比例大安正常D, 功夫漢頭細身大肥dao dao ...

大安都擺個型post先

講高度真係一個頭上下....

合体啦....

呢個開晒蓋既look真係唔錯

天威又合体

天成開蓋look 就麻麻地....

唔帶返個大頭都幾得意

合体完畢!

後記 : CM's d限定質素真係唔錯, 再加上呢隻普通版好多Ching都話正, 若果你未買又點可以錯過呢隻呢!:$

多謝收看:64:
:73:thanks:77:
Nice pics,Nice post!
頭像被屏蔽
Thank for your sharing。
look better,,,,,,still not interested:38:
嘩....引死人.....請問樓主咩價位上下呢? ......我都好想帶佢返屋企 , thanks !
入得好~~~:)
OK wo! But I like the "normal version's" face rather than "special version 's" face!
頭像被屏蔽
:71: Good job!
嘩....引死人.....請問樓主咩價位上下呢? ......我都好想帶佢返屋企 , thanks !
jedi 發表於 11-3-2010 09:49

係情報區有講, 以免被調版....敬請見諒:64:
Very good job

天威給比下去了:71:
我昨日都入了在奇趣門口價下午六點
天威給比下去了
我昨日都入了在奇趣門口價下午六點
ROBINMASK 發表於 11-3-2010 16:00

我都係昨晚9時左右到奇趣, 好彩之前有留名, 用預約價入. 就係我check 貨既時候, 有位Ching想入, 但已經無晒門口貨 !!!!
good, but too expensive......
very nice report :71: