Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ★★★今日開心一入..1/48 RX-78 Gundam 起動吧★★★

正! 夠大隻 {:2_112:}
yesterday ssp only $585, today $650
mrleung 發表於 6-3-2010 08:03 PM
:time:friday $52x only :time:
請問各大大知唔知係咪有地台送 ?
Suport. I still waiting mine to collect
SSP不嬲都係海鮮價
chlycab 發表於 7-3-2010 12:49 AM

:no::no::no:
friday $52x only
S20081997 發表於 7-3-2010 02:38 PM

唔講笑......今日SSP $720!
MG UNICORN+BASE $480....同RX78只係差300YEN.......

我最後入左UNICORN....話晒都MG呀....
:71:入得好
又炒?!唔係呀老闆:blame:
精x話下一水星期二
MG UNICORN+BASE $480....同RX78只係差300YEN.......

我最後入左UNICOR ...
巴斯大人 發表於 8-3-2010 12:11 AM

我星期六見到SSP 六條紅魚加五蟹, 即走,
佢都當人傻.
新野一出多人買, d老闆自然座地起價, 過多一兩水就會平番, 佢始於都係模型一盒, 又唔係限定, keep唔到個抄價好耐.
用日圓定價,其實唔過8魚其實唔算係炒....:45:當然平就最好.....不過下下話人炒就....唔太好!好賣就當然賣番正價,好合理,唔好賣就只好照本賣.....
高大威猛
影武者 發表於 6-3-2010 03:23 AM

x2
Hope they will make 1/48 Guntank and Guncannon!:73:
想睇下砌完有幾大隻

我最後入左UNICOR ...
巴斯大人 發表於 8-3-2010 12:11 AM

嘩!星期六我買齊1/48 RX-78-2 Gundam 及 MG Unicorn+Base 先係九魚六草仲有四雞找返:51:不過地台就要遲D先有。