Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 鐵人台灣旅行團~~~(已完成)

頭像被屏蔽
剛剛睇完佢個 blog...原本已經完成埋 四號機 了~~~
shiine 發表於 22-3-2010 01:01 PM

唔知我o個隻係幾號機 ? hehe
:79:好感動
頭像被屏蔽
大大果隻都寄左去? 宜家進度如何~~
shiine 發表於 23-3-2010 09:33 AM

上星期寄的, 應該仲 on the way.
ps: 好心急 哈哈!
頭像被屏蔽
大大寄平郵? 寄速遞安全 d 噃~ 今日下午寄, 明日中午已經到~~ 照咁睇, 大大果隻應該係 陸號機~~: ...
shiine 發表於 23-3-2010 12:20 PM

我本來想寄空郵, 但係郵差叔叔話我個包裹好輕, 當信寄都得, 最後寄o左$96左右.
我成日都幫我英國fd寄figure的, 所以都唔係好怕hehe~
我諗一個星期左右應該到了
頭像被屏蔽
可以PM我嗎??
頭像被屏蔽
哦? 連盒寄差不多成 2.5 kg 噃~ 我果時 speedpost 寄左百七蚊~ 算ok 啦~
大大果隻惗住點玩 ...
shiine 發表於 24-3-2010 09:19 AM

希望今次send到....
我自己cut o左另一個盒去寄, 我只寄了figure + 一些parts, 地台無寄到(因我覺得不用油)
我的是 #5 哈哈~
我想重手些, 多d battle damage
頭像被屏蔽
I also got mine as well. Bro VIVA has finished and sent me some picts, will post up as soon as I get my figure back!
Same here. Got my BD Iron Man from Viva,  Very impressive and will upload some pics later, Thank Brothers from TD for the such nice introduction.
已經加左價 ?!:31: