Toysdaily 玩具日報

查看: 5485|回復: 15

幫幫手!玩具~那裏有EX合金柔王丸??

因為儲了錢一段時間,可以夠$買一隻EX合金柔王丸!!
但只見價格比當天發售時的更貴((也虎))??(買不起.....)
煩請各大大知道有較平些的玩具店有售嗎??
2手也不計較吧!! (因為預算有限啊)
頭像被屏蔽
回復 2# 聶風

多謝大大回.覆........但個價$太貴了!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽

外面紙皮盒...不要也罷!太大了,沒有地方啊!
咁....請問有冇地方仲有呢??
其實2手都想要...只要個價合理(低過1魚)
thx!!
外面紙皮盒...不要也罷!太大了,沒有地方啊!
咁....請問有冇地方仲有呢??
其實2手都想要...只要個價合理(低 ...
AmuroNu 發表於 4-3-2010 02:41 PM

[低過1魚]真係幫你唔到....................
回復 7# kenji

如果靚靚2手....比多少少都ok既
i suggest you to save more $$ and buy a new one. You have been waiting for a long time right? Why don't you just save more and wait just a while more?
i suggest you to save more $$ and buy a new one. You have been waiting for a long time right? Why do ...
felixchi 發表於 4-3-2010 04:14 PM

多謝大大提點......因為今年上朋友屋企拜年見到實物好正,(因為想擁有好耐)
現在夠$了,只是好似貴了點點......
再儲多d錢,你今時今日出手實在太低.
隻野個價好似都幾難掉喎
當初同超X/信和9樓呀伯訂﹐要14魚以上。因為QC唔得﹐炒唔起﹐前排好多人割價去貨﹐10魚樓下都見過﹐依家無甘靚價o羅。
頭像被屏蔽
我諗樓主係想話低過1金牛卦
低過1魚.....而家連山口式都未必買到