Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: magiam

[分享討論] HT Avatar MMS

呢套片的figure我完全無興趣
自由之翼 發表於 7-3-2010 10:11 AM

X2 :45:

I hope they re-release Aliens Power Loader with update 女主角!!!:!
呢套片的figure我完全無興趣
自由之翼 發表於 8-3-2010 02:11 AM

我有興趣, 因為我想知道 HT 會還是不會照足比例造 18" :66:

到時我們一 批評, 可能又有說話聽......:DD
而家唔好亂講HT....

好多時比人LOCK POST....小心

Jimy 發表於 8-3-2010 03:41 AM

討論演變成駡戰, POST被關閉好應該

我完全同意 :DD
幾時先有圖睇呀
我應該不會訂了, 因為不太喜歡 d characters. 電影反而唔怕睇多次哈哈!

我反而想睇o下 隻 figure 幾高, 可能成18吋高都有呢!

Jimy 發表於 8-3-2010 03:41 AM

係囉,咁我讚到佢曉飛唔知lock唔lock呢?
Steve Martin ended the Oscars ceremony by making a joke out of place. He said “Avatar is now in the past“.