Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: side3net

獨家爆炸性猛料...哈哈哈..應該仲未有任何人報導...

回復 14# 小櫻
只要係 厚機 都會 出事, 包括你的 40GB ... 個 bugs 聽聞已經 fix 左. 只要上網 syn 反個 鐘 就ok 了.
ps 我到今日都未開過機 .. 所以詳情都係唔太清楚 .. sorry.
回復  小櫻
只要係 厚機 都會 出事, 包括你的 40GB ... 個 bugs 聽聞已經 fix 左. 只要上網 syn 反個 鐘  ...
Vince 發表於 3-3-2010 10:13 AM

新記只係道歉~~~唔肯賠償 :60:
新記只係道歉~~~唔肯賠償
黑色三連敗 發表於 4-3-2010 12:21 PM

佢點解要賠償?
PSN都唔駛錢既..
有人講話只係3月1號個日,ps3入面既bios出問題,2號佢自已識轉返,關咩sony工程部話解決問題呀~~~<<----------大前題係聽聞,唔係我自已講:66:
不過有趣既係,點解得舊版有問題,silm版就冇?明顯係出silm個陣個問題經已fix左,咁點解sony唔出patch解決?(亦有傳係sony焗人換silm機....)
點都好喇,依家無事,虛驚一場就繼續打機.....:73:
補充下先
如果當日既「千年蟲事件」真係搞到人既save,sony都真係幾麻煩
不過,trophy方面只要定期同psn個邊同步化既話,照例trophy紀錄會直接存係psn度既<--個人意見
無晒信心, 以後年年驚一次, 有d save 又無得backup , 愈高科技愈低能
本來有game想買, 都係諗諗先, 係咪仲要花錢落去